femfem 2022 11 03t093116187

Te schattig: Justin en Hailey Bieber verwelkomen nieuw familielied

Love & Life03 nov 2022, 10:23 doorAurora Ferrari
Hailey en Justin Bieber voegen een nieuw familielid aan hun gezin. Op Instagram delen ze een foto met hun nieuwe family member. En wat zien ze er schattig uit!
femfem 2022 11 03t093116187
Bron: @haileybieber

Nieuw familielid

Hailey en Justin Bieber lijken gelukkiger dan ooit: de Hailey vs Selena-soap lijkt afgelopen te zijn, foto's van de tortelduifjes blijven tevoorschijn komen én de twee hebben een nieuw familielid erbij. En nee, het is geen baby, maar een viervoeter. Op Instagram lieten Hailey en Justin weten dat ze een nieuw hondje hebben geadopteerd. In een Instagram Story deelde het model de allereerste foto van de nieuwe pup en schreef: "Dit is Oscar's nieuw zusje. Piggy Lou Bieber.”
Het stel adopteerde hun eerste hond Oscar in 2018. Hailey en Justin zijn dan ook dolblij dat ze hun viervoeter een zus mogen geven. Zo schattig! Maarre, leuk die honden, maar wanneer komen er échte kinderen?
Het artikel gaat verder onder de foto.

Baby on the way?

Justin vertelt in Justin Bieber: Our World documentaire uit 2021 dat hij dolgraag een familie zou willen opbouwen. Ja, hallo? Het is alweer bijna 2023! Begin dit jaar deelde Hailey in een interview met The Wall Street Journal Magazine, dat de twee geen haast hebben. “Ik denk dat we het de komende jaren zouden proberen. Maar er is een reden waarom ze het proberen noemen, toch? Je weet niet hoe lang het proces gaat duren", aldus het model.
Dus er bestaat geen kans dat we nog in één van deze maanden te horen krijgen dat Hailey zwanger is? “Zeker geen kinderen dit jaar, dat zou een beetje hectisch zijn”, vertelt Hailey. "Ik denk dat ik het in mijn hoofd had gestampt dat ik meteen kinderen wilde hebben en dat ik op super, super jonge leeftijd kinderen zou hebben. Maar toen werd ik 25. En ik ben nog steeds super superjong!”