screenshot 2021 03 31 095851

Dit is de knappe vriendin van F1-coureur Max Verstappen

Love & Life31 mrt 2021, 10:01 doorKathy
Max Verstappen (23) doet het niet alleen goed op het Formule 1 circuit. Ook buiten de baan heeft meneer het goed voor mekaar. De afgelopen tijd had Max aardig wat vriendinnetjes, en nu heeft 'ie er weer een aan de haak geslagen genaamd: Kelly Piquet.
Er werd al enige tijd gespeculeerd dat Max Verstappen een relatie zou hebben met de 32-jarige Kelly. Op Instagram was namelijk te zien dat de twee met regelmaat op elkaars foto's reageerden. Nu hebben ze hun relatie dan toch echt wereldkundig gemaakt, maar wie is deze Braziliaanse schone precies?

Geen onbekende uit de race-wereld

Kelly is geen onbekende uit de race-wereld. Ze is namelijk de dochter van niemand minder dan drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet. Daarnaast is ze ook nog eens de ex van voormalig Red Bull-coureur Daniil Kvyat. De relatie tussen Piquet en de Russisiche coureur begon in 2017 en ze kregen in de zomer van 2019 ook een dochtertje genaamd Penélope. Kelly is zelf half Nederlands, en dat scheelt gelukkig ook weer een gesprek in een andere taal.

Born and raised

Kelly werd geboren in Duitsland, maar het grootste deel van haar jeugd bracht ze door in Frankrijk. Ze studeerde vervolgens een halfjaar in Engeland, vertrok nog voor enige tijd richting Brazilië, waarnaar ze zich settelde in New York. Hier behaalde ze uiteindelijk haar diploma 'Nationale Betrekkingen'. Slimme meid dus! Op dit moment is ze onderdeel van het social media-team van de Formule 1.