whatsapp image 2023 03 09 at 155007

Deze koppels zouden aan Temptation Island VIPS moeten meedoen

Love & Life09 mrt 2023, 15:59 doorDominique Evers
Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave staat alweer voor de deur. Vaak is het zo dat er na het normale seizoen een VIPS-seizoen achteraan komt. Op de redactie hebben wij zitten brainstormen welke bekende koppels leuk zouden zijn voor dit heerlijke realityprogramma. We hebben de koppels op een rijtje gezet. Enne, to be honest : dit zou toch een geweldig seizoen worden?
whatsapp image 2023 03 09 at 155007
Bron: Instagram en Videoland

1. Donny en Rowenna

Op nummer één hebben we dit succesvolle Love Island koppel staan. Dit koppel deed in het een-na-laatste seizoen van Love Island mee. Ze zijn vijf weken in de villa geweest en hebben hier de liefde bij elkaar gevonden. Ze werden tweede in de finale en werden na hun verblijf op Love Island pas een officieel setje, maar zijn als enige van dat seizoen nog steeds bij elkaar. Zou hun liefde ook sterk genoeg zijn voor de ultieme relatietest?

2. Annebel en René

Dit koppel kun je wellicht al kennen. Annebel en René hebben namelijk al een keer eerder meegedaan aan ditzelfde programma. Dit verliep als een groot succes. Tijdens het laatste kampvuur ging René namelijk op zijn knieën en het stel is inmiddels getrouwd. Na hun deelname hebben ze gezegd dat ze dit avontuur zo nog een keer aan zouden gaan. Dit lijkt ons het perfecte moment, om te kijken of hun liefde nog steeds zo sterk is. Enne, als ze het weer overleven is het misschien wéér tijd voor een volgende stap.

3. Gio en Jade Anna

Rondom dit koppel is in het begin van hun relatie veel kritiek geweest. Dit kwam door het leeftijdsverschil, maar toen ze eenmaal uit elkaar waren vonden fans dit toch jammer. Op dit moment is het stel in Dubai aan het uitzoeken of ze weer bij elkaar komen. Dit programma zou dus als geroepen komen. Tijdens dit programma kom je er namelijk sowieso achter of je nog van elkaar houdt. Enne, dan weten ze zeker of ze voor elkaar bestemd zijn of niet.

4. Lena en Leandro

Dit koppel verwacht je misschien niet tussen dit lijstje. Maar om eerlijk te zijn: ons lijkt dit perfect. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens de opnames van een Videoland-programma, dus waarom ook niet hun liefde testen tijdens een programma? Leandro heeft Lena natuurlijk op haar slechts gezien tijdens de jungle. We verwachten daarom dat hun dit avontuur easy zullen overleven.
lena vriend
Bron: RTL Boulevard

5. Niels en Rosanna

Dit koppel kent inmiddels alle ins en outs van het programma. Ze hebben namelijk al drie keer eerder meegedaan, het staat dus op hun lijf geschreven. Je kan inmiddels bijna zeggen dat ze bij de OG cast horen. Enne, wij zouden ze graag weer terug zien.

6. Koen en Juultje

Dit onwijs leuke koppel laat in YouTube-video's zien dat ze enorm goed bij elkaar passen. Ze zitten beide vol humor en daarom zou dit een leuke toevoeging aan het programma zijn. Door hun chemie denken wij dat ze dit avontuur wel zullen overleven, maar wees eens even eerlijk. We zouden het toch allemaal leuk vinden als dit powercouple mee zou doen.