schermafbeelding 2022 03 31 om 115541

Bewezen: lepeltje-lepeltje slapen houd je relatie spannend

Love & Life21 jun , 7:42 doorRoos Stevens
Hoe lekker is wel niet om samen met je partner uren lepeltje-lepeltje te liggen. Het is lekker romantisch en je voelt je echt verbonden. Naast dat het heel erg warm kan zijn en je een lamme arm kan krijgen, heeft het dus een groot voordeel. Lepeltje-lepeltje slapen blijkt dus heel goed te zijn voor de spanning in je relatie. Oftewel: vaker doen dus!

Spooning

Lepeltje-lepeltje is een knuffelhouding die super fijn is om te doen met je lover. Twee mensen liggen dan achter elkaar. Deze houding is vooral heel erg fijn als je de kleine lepel bent. Vaak is deze houding iets voor de mannen iets minder prettig. Hallo slappe arm!

Lepeltje-lepeltje slapen houdt je relatie spannend

Naast dat het superfijn is om samen met je partner lepeltje-lepeltje in slaap te vallen, is het ook nog eens supergoed voor je relatie. Dit is gebleken uit een onderzoek. Naast dat spooning goed is tegen stress, is het ook nog eens supergoed om je relatie spannend te houden. Nou, dat willen we natuurlijk allemaal.

Het onderzoek

Uit het onderzoek is gebleken dat mensen zich een stuk geliefder voelen, wanneer ze vaker knuffelen. Door het knuffelen komt er meer liefde en affectie vrij. Geef nou eerlijk toe... Als jij lang aan het knuffelen bent met je lover, leidt het vast vaker tot meer... Dit kan jij niet ontkennen. Het lepeltje-lepeltje heeft wel echt heel veel voordelen. Vaker doen dus?