love island rowena verdaasdonk

Love Island-deelnemer in verwachting van kindje: 'We houden nu al van je'

Love & Life02 mei 2023, 9:43 doorRoos Hooijer
Heel erg exciting nieuws op deze dinsdagochtend: oud Love Island-deelnemer Rowéna Verdaasdonk en haar grote liefde zijn in verwachting van een kindje.
love island rowecc81na verdaasdonk

Kleine recap

Even een kleine recap naar het Love Island-seizoen waar Rowéna aan meedeed, want dit is inmiddels al flink wat jaren geleden. Dit was het seizoen waar Rowéna de liefde vond bij de knappe Stenn. De twee hadden na het programma nog een tijdje een relatie, maar dit veranderde al gauw in een knipperlicht-situatie.
Ook de andere koppels uit dit seizoen bleven in Nederland niet heel lang meer samen. Denzel en Aleksandra hielden het nog een tijdje vol, maar inmiddels is geen enkel koppel uit dit seizoen nog in een relatie.

Love Island-baby op komst

Inmiddels zijn we al wat jaren verder en is Rowéna dolgelukkig in de liefde. Zij en haar vriend tillen de relatie naar een volgend level, aangezien er een mini-versie van het tweetal aan zit te komen. Op een Instagramfoto van Rowéna spotten we een klein babybuikje én een echo in haar hand.
Bij dit prachtige kiekje schrijft de oud-Islander: " We already love you more than you could ever imagine. "
Rowéna is al een tijdje samen met de vader van het aanstaande kindje. Eerder liet ze in gesprek met Love Reality weten dat ze hem leerde kennen via Love Island-collega Aleksandra. "Hij is een echte man, kwam mij steeds in Nederland ophalen en bracht mij thuis. Dat vond ik toch wel speciaal aan hem." Lief!