can i have this dance

Dit is jouw beste love match volgens Chinese astrologie

Love & Life20 jun , 16:10 doorRomy Nouwen
We zoeken in het leven allemaal naar onze echte liefdesmatch. Dat kan nogal een zoektocht zijn, want wanneer loop je nu de perfecte match tegen het lijf? Gelukkig kan de Chinese astrologie een handje helpen. Lees hier wat jouw beste love match volgens Chinese astrologie is.

Love match volgens Chinese astrologie

Hoewel we vaak onze eigen astrologie induiken om antwoorden te krijgen op onze vragen, is dit natuurlijk niet de enige mogelijkheid. Chinese astrologie kan namelijk ook uitkomst bieden. Vooral als het gaat om jouw beste match, is de Chinese astrologie de juiste om erbij te pakken.
Er zijn 12 tekens in de Chinese astrologie. Elk teken heeft de naam van een dier. Elk teken heeft, net als wij gewend zijn van onze eigen sterrenbeelden, bepaalde eigenschappen. Op basis van deze eigenschappen kun je veel leren over hoe mensen met elkaar omgaan. Zo kun je ook in kaart brengen welke matches perfect zijn - en welke niet natuurlijk!

Welke Chinese sterrenbeelden passen bij elkaar?

De Chinese sterrenbeelden staan in een soort wiel. Dit betekent dat sommigen tegenover elkaar staan. Deze sterrenbeelden hebben totaal verschillende eigenschappen, waardoor deze vaak totaal geen match zijn. Toch kan het ook juist wel een match zijn, omdat tegenpolen elkaar ook kunnen aantrekken.
Een andere manier om te bekijken of jij en je lover een echte love match volgens Chinese astrologie zijn, is het checken van de geboortejaren. Tekenen die minder geboortejaren van elkaar vandaan liggen, kunnen beter overweg dan tekenen die meer geboortejaren van elkaar vandaag liggen.
De 12 Chinese sterrenbeelden zijn verdeeld in vier groepen. Iedere groep kent overeenkomsten en staat erom bekend het beste in de ander, uit die groep, naar boven te kunnen halen. Zitten jij en je lover in dezelfde groep? Dan zouden jullie wel eens de beste love match kunnen zijn volgens de Chinese astrologie.

1, Rat, draak en aap

Deze drie tekenen hebben als overeenkomst dat ze sociaal zijn. Daarnaast zijn het alle drie harde werkers. Ze passen dus perfect in elkaars straatje.

2. Os, slang en haan

Deze tekenen hebben allemaal een goed verantwoordelijkheidsgevoel. Ook zijn ze voorzichtig. Ze zijn daarom een goede match!

3. Tijger, paard en hond

De tekenen uit deze groep zijn eerlijk, slim en goed met anderen. Ze zijn eigenlijk vooral goed met elkaar. Daarom zijn deze tekenen een perfecte match!

4. Konijn, schaap en zwijn

Mensen met dit teken zijn vastberaden, ontzettend creatief en empatisch. Ze kunnen zich goed verplaatsen in een ander. Om die reden werkt een relatie met twee mensen uit deze groep ook juist zo goed.

Wat is jouw Chinees sterrenbeeld?

Je moet natuurlijk wel weten welk Chinees sterrenbeeld jij hebt. Je kunt hierachter komen door online te zoeken naar een calculator die voor jou berekent welk sterrenbeeld jij hebt. Vooral wanneer je jarig bent in januari of februari is het handig om het even goed uit te zoeken. De tekens zijn verdeeld volgens een maankalender, welke ieder jaar ingaat met Chinees nieuw jaar. Dit valt alleen elk jaar anders!