maan en karel

Maan deelt té romantische foto's met grote liefde Karel

Love & Life07 feb 2023, 14:45 doorDominique Evers
Afgelopen jaar kwam het nieuws dat zangeres Maan de Steenwinkel niet meer vrijgezel is. Ze had de liefde gevonden met zanger Karel Gerlach, beter bekend als de liedzanger van de populaire band Goldband. Enne, de twee zitten nog steeds op een roze wolk. We kunnen namelijk mee genieten van hun schattige vakantiekiekjes.
maan en karel
Bron: @maan.de.st

Stiekem

Een paar maanden geleden gingen er verschillende geruchten rond over een mogelijke relatie tussen Maan en Karel. Deze geruchten waren begonnen tijdens het festivalseizoen van vorig jaar. Hier was het een aantal fans van Maan namelijk opgevallen dat zij de band Goldband wel heel erg aan het supporten was. Deze geruchten werden bevestigd toen er een samenwerking kwam tussen de band Goldband en Maan.
Het liedje Stiekem kwam drie maanden geleden uit en in de tekst is te horen dat de twee elkaar wel heel erg leuk vinden en in het geheim hebben gedate.

Tijd voor zichzelf

Maan is één van de zangeressen bij de gezelligste kroeg van Nederland, namelijk de Vrienden van Amstel Live. Dit jaar waren dat extra veel shows. Ze heeft ze er net alle twintig opzitten. Dus is ze er even tussenuit geknepen met haar nieuwste lover Karel.
Tijdens de Vrienden van Amstel Live verzorgd Kraantje Pappie een podcast met elke week twee andere artiesten uit de line-up. In de podcast Kraan aan de bar vertelde Maan dat ze na alle shows even tijd voor zichzelf nodig had. "Ik ga na Vrienden van Amstel Live eerst 2,5 maand niks doen", vertelde de zangeres. Ze wist dat ze op vakantie wilde, maar waarheen was nog even de vraag. De zangeres had Italië en Japan als opties gegeven. Het maakte haar niet per se uit waar ze naar toe ging zolang ze maar even kon relativeren wat er de afgelopen jaren allemaal is gebeurd.

'Verstandige Moony'

In diezelfde podcast geeft Maan aan dat ze ook wat rustiger is geworden wat betreft de afterparty's van de VVAL. "Het is ineens weer volle bak aan, superveel mensen, helemaal hyped, heel veel sociaal doen en dat soort dingen. Soms raak ik een beetje overprikkeld en merkte ik dat ik wat sneller moe werd, dan ging ik maar lekker na de show naar huis. Nu heb ik goed geslapen", vertelt de zangeres aan rapper Kraantje Pappie.
Het is Kraantje Pappie ook opgevallen dat Maan het dit jaar wat rustiger aan doet. Hij geeft aan dat hij haar tijdens voorgaande edities nog wel is door de bar heeft zien vliegen en dat ze ook veel meer alcohol dronk. "Vorig jaar wel en de jaren daarvoor. Ik weet niet, misschien toch de verstandige ‘Moony’ die omhoog komt en een heel lief vriendje die dan in mijn bedje wacht", antwoord Maan.

Marokko

De tijd die Maan zo graag voor zichzelf wilde, is ze nu aan het spenderen met haar lover Karel, en zo te zien is ze daar goed van aan het genieten. De twee lovebirds zijn samen afgereisd naar Marokko en zijn daar aan het genieten van het prachtige land, maar vooral ook van elkaar. Dit is te zien op de reeks Instagram-foto's die Karel plaatst. Ze hebben samen een romantische ballonvaart gedaan en zijn vooral aan het relaxen in de mooie omgeving.