mannen beroepen vreemdgaan

Mannen met deze beroepen gaan het vaakst vreemd

Love & Life08 jan 2023, 20:15 doorRedactie
Helaas ontkomen niet alle vrouwen aan vreemdgaan. Het is en blijft een absolute no go , maar helaas wordt er toch iedere dag weer bedrogen en gelogen. Het kan iedereen overkomen en daardoor lijkt hier niet echt een leidraad te zijn. Echter blijkt dat het beroep van je lover toch meespeelt. Wij zijn op onderzoek uit gegaan; mannen met deze beroepen gaat het vaakst vreemd.

Heeft het beroep een rol in vreemdgaan?

Volgens Ashley Madison, een grote Canadese datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een affaire, speelt beroep een grote rol. Zo blijkt dat intelligente mensen vaker hun partner bedriegen. Aan het onderzoek deden 1074 leden van de datingsite mee.

1. Business mannen

29% van de bedriegers was zakenman. Ze hebben dan vaak ook een goede smoes; veel onregelmatige uren. Zo moet een zakenman vaak overwerken of toch even vroeg naar kantoor voor een meeting. Dat maakt het voor je partner wel heel gemakkelijk.

2. IT

Vroeger stonden IT-ers niet bepaald bekend als de hunks van het kantoor. Blijkbaar is dit tegenwoordig wel anders.. Namelijk 12% van de mannen die vreemdging werkte in de IT-sector.

3. Zaakvoerders

Een zaakvoeder is eigenlijk iemand die zaken doet voor iemand anders. Ze zijn dus erg ondernemend en spelen graag hun eigen baas. Hierdoor nemen ze dus vaak ook zelf controle op hun seksleven.

4. Horeca

Het is algemeen bekend dat er in de horeca veel vreemd wordt gegaan. En dan hebben we het niet alleen over tijdens het uitgaan, ook het personeel kan er wat van. Vooral obers, barmannen, barista's en hotelmedewerkers kunnen bedriegen.

5. Financiële sector

Wat blijkt? 8% van de mannen uit het onderzoek die in de financiële sector werkte ging vreemd. Eigenlijk voor dezelfde reden als de business mannen. Door de flexibelen uren en het velen overwerken is het makkelijker om vreemd te gaan.

6. Marketing- en communicatiemedewerkers

6% van de deelnemers werkte bij een marketing of communicatiebedrijf. Communiceren en overtuigend overkomen kunnen deze man wel. Het lijkt dan ook vaak alsof er geen vuiltje in de lucht hangt.

7. Medische wereld

5% van de mannen die deelnamen bestaat uit dokters of verplegers. Niet heel gek, dokters zijn vaak dan ook echte hotties .

8. Juristen & advocaten

De discussie ga je niet van ze winnen. Zo kunnen advocaten en juristen ook goed argumenten verzinnen over waarom ze te laat thuis waren. 4% van de juristen & advocaten ging vreemd.

9. Onderwijs

4% van de leraren, professors en docenten ging vreemd. Ja echt, in het onderwijs wordt ook vreemdgegaan. Stuur je lover dus niet alleen op pad naar de ouder avonden..

10. Mannen in de kunst- en entertainmentsector

3% van de mannen die weleens vreemdgaat werkt in deze sector. Pas maar op voor stiekeme muzes.
Vreemdgaan gebeurt helaas bij elk beroep. Zorg voor een open relatie, en geef het aan als je twijfels hebt! Communication is key.