femfem 13 1

Mannen die deze sport beoefenen zullen sneller vreemdgaan

Love & Life17 feb 2023, 17:23 doorAurora Ferrari
Heb je een vent die niet van het voetbalveld te slaan is? Of slaat hij liever een bal weg op de golfclub? Geen reden tot paniek, maar volgens onderzoeken vertelt de sport die je vriend beoefent, veel meer dan je denkt. Mannen die déze sport beoefenen zullen namelijk het snelst vreemdgaan
femfem 13 1
Bron: Pexels

De top 10 van ellende

Uit onderzoek van Golf Support blijkt dat heel wat mannen hun sport als smoes gebruiken voor hun affaires. Het heeft allemaal te maken met de winst. Door te sporten maken mannen meer testosteron aan en daardoor hebben ze meer zin in sexy time. Winst geeft hen ook nog eens een euforisch ik-kan-de-wereld-aan-gevoel en dat leidt tot vreemdgaan. Bij het onderzoek werden zo’n 1750 mannen onderzocht en naar aanleiding van de antwoorden stelden ze een top 10 sporten waar de mannen die het spelen het meest vals spelen. Vrouwen, klaar voor?

10. Atletiek

Helemaal onderin het lijstje staan de turners. Zo’n 4% van de mannen die atletiek beoefenen gaan vreemd. Alsnog niet écht oké, maar gelukkig is het niets om je al te veel zorgen over te maken.

9. Zwemmen

We bedoelen natuurlijk niet de vriendjes die het gewoon leuk vinden om een dagje naar het zwembad te gaan bij jullie om de hoek. Als jouw vriend zwemmen serieus als sport beoefend, is de kans ongeveer 5% dat hij vreemd zal gaan. Misschien tijd dat jij van hem wegzwemt?

8. Fietsen

Is jouw partner een fanatieke fietser? Gelukkig is de kans niet super groot, maar ongeveer 7% van de mannen die fietsen als sport beoefenen gaan vreemd. Ja, lekker makkelijk natuurlijk, effe naar the middle of nowhere fietsen en rollebollen tussen de blaadjes en eikels. Laat 'm lekker liggen, hij hoort daar tussen de eikels.

7. Cricket

Gelukkig is het geen retepopulaire sport in Nederland, maar zo’n 9% van de mannen die cricket als sport beoefenen, gaan vreemd. "Schat ik denk dat ik cricket wil leren spelen." Nou, je hoeft niet twee keer na te denken. Nee!

6. Tennis

De getallen worden steeds groter, want 11% van alle mannen die tennissen gaat namelijk vreemd. Het voelt alsof de lijst nooit ophoudt én dat klopt. Want er komt meer...

5. Boksen

Wilt je vriend de volgende Rico Verhoeven of Badr Hari worden? Ren dan snel weg voordat je een klap op je gezicht krijgt, want van alle mannelijke boksers gaat er ongeveer 12% vreemd. Geen hunk die je kan beschermen voor jou dus. Liever zelf sterk en independent worden dan dat je in de zeik wordt genomen. Toch?

4. Autosport

Is jouw boyfriend helemaal gek op autosport? Ook dan hebben we vervelend nieuws voor je. Zo’n 15% van de racers gaat namelijk vreemd. Ook geen toekomstige Max Verstappen voor jou dus...

3. Golf

Je zou denken dat zo'n kakker op de golfbaan geen vlieg kwaad zou doen. Maar ho maar, het percentage van mannen die vreemdgaan en golf als sport beoefenen is vreselijk hoog. 17% van de golfers gaat namelijk vreemd. Oh, oh, oh.

2. Voetbal

De sport waar je op zat te wachten. Voetbal. Ja, én ze staan op een vreselijk plekje in de top drie. Je zal wel denken: "Natuurlijk staat voetbal zo hoog, veel mannen beoefenen deze sport!", maar helaas is dit niet alléén de reden. Uit het onderzoek bleek namelijk dat zo’n 19% van alle voetbalspelers vreemdgaat. Betwijfel dus maar of je vriend écht op de donderdagavond na de training een biertje gaat drinken of niet gewoon in de kleedkamers de barvrouw loopt te ketsen. Bah!

1. Rugby

Gelukkig geen super populaire sport, maar het heeft wel een vreselijke hoge percentage. Uit dit onderzoek bleek namelijk dat 21% van alle rugbyspelers vreemdgaat. Vertrouw je vriend dus vooral niet als-ie zegt dat hij graag met rugby wil beginnen. Weg ermee!