mee doen aan married at first sight

Mee doen aan Married at First Sight? Aan déze eisen moet je voldoen

Love & Life30 jul 2023, 16:45 doorRomy Nouwen
Meedoen aan Married at First Sight? Je moet het maar durven! Je legt al het vertrouwen in de handen van een aantal experts en wie weet matchen zij jou wel aan de liefde van je leven. Maarre, je moet wel voldoen aan een aantal eisen. Anders gaat het hele feestje, uh bruiloft, niet door.
mee doen aan married at first sight
Bron: RTL

Meedoen aan Married at First Sight

Wanneer jij het aandurft om mee te doen aan Married at First Sight, geef je je eigenlijk simpelweg op voor een experiment. Verschillende experts gaan jou door middel van de wetenschap screenen en proberen zo iemand te vinden die perfect bij jou zou moeten passen. Mocht je uitgekozen worden, stap je binnen een aantal weken al in het huwelijksbootje met een vreemde. Je trouwt, gaat op huwelijksreis en moet samenwonen om erachter te komen of de match er is. Het is nogal wat!

Belangrijke eisen

Ieder jaar is het programma weer hard op zoek naar mensen die dit experiment wel aandurven, maar ze nemen blijkbaar niet zomaar iedereen aan. Je moet volgens één van de experts namelijk wel aan wat eisen voldoen. Expert Eveline vertelt aan RTL Boulevard dat zij lang niet zomaar met iedereen in zee gaan.
Natuurlijk is het belangrijk dat je écht op zoek bent naar de liefde én dat je niet meteen de handdoek in de ring zal gooien als je je aanstaande bij het altaar toch wat minder leuk vindt dan gehoopt. Wat volgens Eveline wel héél belangrijk is, is dat je ouder bent dan 25 jaar. Eveline is van mening dat je mensen jonger dan 25 jaar niet aan zo'n televisieprogramma kunt laten deelnemen. Enne, dat begrijpen we eigenlijk wel.

Experts

De experts hebben dus eigenlijk maar weinig eisen, maar proberen eventuele deelnemers wel héél goed te screenen. Leeftijd zegt namelijk helaas niet altijd alles. Ze willen voorkomen dat het experiment niet goed verloopt. Denk bijvoorbeeld aan deelnemer Arjan die eigenlijk helemaal niet openstond voor het experiment óf Martijn en Nicole die totaal niet bezig waren met het huwelijk.