megan desaever

Megan Desaever is ontzettend verliefd en dít is de gelukkige

Love & Life25 jun , 13:00 doorMaud Maarssen
We kennen Megan Desaever als realityster van haar deelname aan 'Temptation Island, vorig jaar was ze te zien in 'Ex on the Beach' en ook aan het laatste seizoen van 'Ex on the Beach: Dubble Dutch All Stars' nam ze deel. Over haar liefdesleven werd enorm gespeculeerd. Zo was het even de vraag of ze samen zou zijn met Luca, maar nu blijkt ze verliefd op iemand anders. En de foto's zijn onwijs lief.

Liefdesavonturen van Megan

De afgelopen tijd werd er volop gespeculeerd over het liefdesleven van Megan. Tijdens haar deelname aan 'Ex on the Beach: Dubble Dutch All Stars' bloeide er iets op tussen haar en Luca. Althans, dat dacht Megan. Luca bleek daar namelijk toch anders over te denken. Maar, toen ze terug waren in Nederland trokken ze samen zoveel op dat iedereen dacht dat de twee toch samen waren. Totdat ze in een video duidelijk maakte dat ze écht alleen vrienden waren. Daarna ging het gerucht dat ze aan het daten was met Lil Kleine. Maar dit blijkt allemaal ook niet te kloppen. Megan deelt namelijk een enorm verliefd kiekje met iemand anders dan Jorik.

Nieuwe vriend van Megan

Megan plaatst op Instagram een fotosreeks met haar nieuwe vriend. Onder de foto's schrijft ze het infinity teken en een rood hartje. Ook reageert ze in de comments dat hij de liefste persoon is die ze ooit heeft ontmoet. Ze zien er in ieder geval ontzettend verliefd uit samen en dit klinkt alsof het helemaal goed gaat komen met de twee. Wie hij is en wat hij doet, is verder nog niet bekend.

Lieve reacties

Iedereen is ontzettend blij voor het kersverse koppel. Er wordt enorm positief gereageerd in de comments en iedereen wenst ze onwijs veel geluk in de toekomst. Iedereen hoopt dat ze elkaar blij gaan maken en is het er over eens dat het een enorm knap koppel is.