roy

Michelle over relatie Roy Donders: "We wilden onze vriendschap niet riskeren"

Love & Life03 jul , 14:00 doorRedactie
Roy Donders is een hele poos terug begonnen als stylist van het zuiden. Een heerlijk realityprogramma waarna de Tilburger niet meer was weg te denken uit BN'er land. Inmiddels woont hij samen met Michelle Bibi en hebben de twee samen een dochtertje. Hoe hun liefdesleven precies in elkaar zit, vertelden ze in een interview aan LINDA.

De eerste ontmoeting in Griekenland

Voor sommigen was het toch even gek, want Roy Donders werd in 2022 voor het eerst verliefd op een vrouw: Michelle Bibi. Ze kwamen elkaar tegen in Griekenland waar Michelle op vakantie was met haar toenmalige vriend. Oeps. De twee raakte aan de praat en er ontstond direct een vriendschap. Maar toen liep de relatie van Michelle op de klippen en begon ze een aantrekkingskracht te voelen.

Bang om de vriendschap te riskeren

Tegen LINDA. zegt Michelle: "Vanaf het moment dat ik Roy leerde kennen was er al een bepaald gevoel. Het werd steeds meer maar ik stopte het weg, ik kon er niks mee. Roy viel op mannen, dacht ik." Maar niks bleek minder waar, alleen wist Michelle dat nog niet. Ze was bang de vriendschap te verpesten als ze haar gevoel delen. Tot Roy zijn gevoelens voor haar uitsprak. "Daarna is het snel gegaan."

Op de foto met fans

Michelle vindt het gelukkig niet erg dat hij nog steeds in de spotlights staat. "Ik heb er geen moeite mee dat hij aandacht krijgt en wordt herkend. Even een foto maken met fans is leuk. Al hoeft het van mij niet per se. Ik hoef niet altijd op de voorgrond te staan, maar ik ben er wel oké mee." Maar, langzamerhand wordt ze zelf ook bekend. Zo deed ze bijvoorbeeld mee aan het programma 'Echte Meisjes in de Jungle'. "Ik ben er een beetje ingerold", zegt ze lachend.