photo by monica geuze on june 26 2024 may be an image of 1 person makeup people kissing dress and sundress

Monica Geuze plaatst ontzettend lieve foto met vriend op Instagram

Love & Life27 jun , 17:00 doorRedactie
Monica Geuze is een van Nederlands meest bekende influencers en Youtubers. Dus, dat ze een nieuwe relatie heeft, ging rond als een lopend vuurtje. Nu plaatste ze een foto van hen samen op Instagram waarmee ze de relatie Insta official maakt. Heel lief. En natuurlijk ontplofte het internet van enthousiasme.

Nieuwe liefde

Na haar veelbesproken breuk met Lars Veldwijk, met wie ze dochter Zara-Lizzy deelt, en Robbert, lijkt Monica opnieuw de liefde te hebben gevonden. Haar nieuwe vriend kwam al eerder voorbij in de podcast 'Geuze en Gorgels' en op een foto in de Instagram Stories van Robbert Rodenburg. Maar, nu introduceert ze hem officieel op haar Instagram met een reeks schattige en intieme foto's. De reacties op haar post waren overweldigend positief, met duizenden volgers die haar feliciteerden en hun steun betuigden. Veel fans merkten op hoe gelukkig Monica eruitziet en wensten haar niets dan het beste in deze nieuwe fase van haar leven.

Goudeerlijk

Monica is altijd open geweest over haar liefdesleven, zowel de hoogte- als dieptepunten. Dit leverde namelijk vaak grappige content op voor in haar podcast. Maar, naast dat heeft het haar eerlijkheid ook trouwe volgers opgeleverd die haar persoonlijke leven van dichtbij volgen. Haar recente onthulling van haar nieuwe relatie werd dan ook met veel enthousiasme ontvangen. In haar Instagram Stories gaf Monica af en toe al een klein inkijkje in hun tijd samen, inclusief gezellige uitstapjes en romantische momenten, wat de nieuwsgierigheid en het enthousiasme van haar fans alleen maar aanwakkerde.
Wat de toekomst in petto heeft voor Monica en haar nieuwe liefde blijft nog even een verrassing, maar het is duidelijk dat ze op dit moment volop geniet van deze nieuwe fase. We kunnen niet anders dan ontzettend blij zijn voor Monica en haar en James Lawrence al het geluk te wensen. Maar volgens mij hebben ze dat niet eens nodig