naomi campbell

Naomi Campbell onder vuur vanwege té bewerkte foto

Love & Life17 mrt 2023, 9:47 doorRoos Hooijer
Dat flink wat foto's van celebs door de FaceTune-app worden gehaald, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Ook Naomi Campbell maakt zich hier nu schuldig aan – en dat valt bij fans totaal niet in goede aarde.

Photoshop fail

We zien regelmatig dat de Kardashians een flinke Photoshop-fail begaan. Een té lange hand of missende teen is bij Kim, Kylie of Kourtney al wel eens voorgevallen. Topmodel Naomi Campbell blijkt ook fan te zijn van editten, aangezien ze een foto van zichzelf op de Oscars-afterparty flink onder handen heeft genomen.
Niet alleen heeft het topmodel besloten haar gezicht wat gladder te maken, ook heeft ze flink wat features aan haar voorkomen veranderd.

Ander gezicht

Waarom het zo duidelijk is dat Naomi de foto bewerkt heeft? Omdat de originele variant door een fotograaf is gemaakt – en deze ook gewoon online staan. Op TikTok doken al gauw video's op waarin je de verschillen tussen de twee foto's enorm goed zit. Zo is te zien dat Naomi haar neus kleiner heeft gemaakt, haar kaaklijn nóg strakker heeft getrokken en haar hoofd heeft verkleind. En als kerst op de taart heeft het topmodel haar lokken ook nog eens langer gemaakt.
Het duurde niet lang tot de bewerkte foto van Naomi het internet op z'n kop zette. "De eerste foto is de slechtst bewerkte foto die ik ooit heb gezien", klinkt het in de comments. Ook vinden mensen de 'after-foto' veel mooier dan de bewerkte variant. "Waarom heeft ze dit gedaan, ze ziet er flawless uit in de originele foto" en "Ze heeft geen Photoshop nodig."
Om eerlijk te zijn vinden wij het ook zonde. Naomi ziet er onbewerkt al prachtig uit, dus wij vinden deze Photoshop-variant écht niet nodig.