drama nieuwkomer op netflix

Drama-nieuwkomer op Netflix wordt omschreven als 'beste film van het jaar'

Love & Life03 jul 2023, 20:15 doorRomy Nouwen
Netflix voegt regelmatig films en series toe aan het aanbod – en daar zijn wij heel blij mee. Zo nu en dan kunnen we wel wat nieuws gebruiken. De nieuwste aanwinst lijkt een groot succes te zijn. Deze drama-nieuwkomer op Netflix wordt zelfs al bekroond tot de beste film van dit jaar! Wij vertellen je wat je kunt verwachten van dit pareltje.
drama nieuwkomer op netflix
Bron: Netflix

Drama-nieuwkomer op Netflix vertelt heftig verhaal

De drama-nieuwkomer op Netflix, De Acht Bergen , is dus sinds vorige week toegevoegd aan het uitgebreide aanbod van Netflix en maakt nu al heel wat reacties los bij de kijkers. En dat is ook niet zo gek, want als we de reacties én de trailer mogen geloven, maakt dit verhaal echt indruk. De film vertelt het verhaal van twee vrienden, Pietro en Bruno, die besluiten samen een hut te bouwen in de Alpen.
De vrienden kennen elkaar al sinds ze klein zijn en zijn echte vakantievrienden. Hoewel het contact een tijdje verwaterde, zorgt de dood van één van de vaders ervoor dat ze elkaar weer vinden. Daar ontstaat het idee om op vakantie te gaan en daar een hut te bouwen. Uiteraard gaat dit niet zonder slag of stoot en worden ze getest door meerdere obstakels onderweg.

Verfilming van een boek

Denk je nu: dat verhaal komt me bekend voor! Dat zou niet zo gek zijn, want de film De Acht Bergen is namelijk gebaseerd op een gelijknamig boek. Deze Roman vertelde exact hetzelfde verhaal en maakte ook, in de vorm van een geschreven verhaal, al een hoop indruk op de lezers. Het lijkt erop dat de makers van de film nu hetzelfde doel hebben bereikt. Oók de film maakt namelijk net zo veel indruk! Deze nieuwkomer wordt door sommigen zelfs al benoemd tot de beste film van het jaar. Wij gaan meteen gaatje vrij maken in onze agenda.