love island uk nieuw seizoen

Fans opgelet: er komt een nieuw seizoen Love Island UK

Love & Life15 mrt 2023, 11:23 doorDominique Evers
Het afgelopen seizoen van het realityprogramma Love Island is nog maar net afgelopen. De winnaars werden in de finale bekend gemaakt en zoals altijd werd dit een groot feestje. Enne, wij hebben goed nieuws. De makers van het programma zijn op zoek naar nieuwe kandidaten. Dit betekent dus dat er een nieuw seizoen komt. Yay!
love island uk nieuw seizoen
Bron: @loveisland

Afgelopen seizoen

Het afgelopen Love Island seizoen was weer een groot genot om te kijken. Er was veel liefde, drama en romantiek te zien, maar aan al het moois komt een eind. Afgelopen dinsdag was de laatste aflevering van het seizoen te zien.
Maarre, niet getreurd. Er komt al een nieuw seizoen aan. Dit maakte de makers van het programma onlangs bekend op Instagram.

Instagram post

Op het officiële Instagram-account van het programma werd gister een opmerkelijke foto geplaatst. De makers van het programma zijn op zoek naar nieuwe kandidaten. En wat houdt dit in? Ja, je kunt het al raden. Dit betekent dat er een nieuw seizoen aankomt. Fans opgelet, want het nieuwe seizoen wordt ontzettend snel opgenomen. Aankomende zomer in Mallorca zullen de opnames plaats gaan vinden. Dit betekent dat het rond die tijd ook al te zien is op Videoland.
De reacties onder de post zijn verschillend. Sommige fans zijn laaiend enthousiast en kunnen niet wachten tot ze weer achter de buis kunnen ploffen met een nieuw seizoen, maar andere fans vinden het minder leuk. Natuurlijk zijn ze blij dat er een nieuw seizoen aan komt, maar de manier waarop vinden ze niet netjes. De post is namelijk nog op dezelfde avond geplaatst als dat de laatste aflevering te zien was. Kijkers van het programma vinden dat ze hier nog wel even mee hadden kunnen wachten.
Maar goed, wie heeft er geen zin in een nieuw seizoen? Wij in ieder geval wel. Can't wait!