ontwerp zonder titel 156

Volgens gossips is deze OnlyFans-ster de nieuwe lover van André Hazes

Love & Life20 jan 2023, 10:13 doorAurora Ferrari
Het is nog maar nét bekend dat André Hazes weg is bij Monique Westenberg, maar het blijkt dat de volkszanger nu alweer een nieuwe lover heeft. Enne, het is niet zomaar een vrouw. Volgens roddels zou hij met een OnlyFans-ster aan het daten zijn.
ontwerp zonder titel 156
Bron: @andrehazes

André en Monique

We kunnen uren over die relatie gaan praten, maar laten we dat gewoon niet doen. André Hazes en Monique Westenberg zijn gewoon alwéér uit elkaar. De twee waren niet zo heel lang geleden weer terug bij elkaar gekomen, maar bij de Hazesjes kan alles in een mum van tijd weer helemaal veranderen.
Zo liet André voor Monique een tattoo op zijn hand zetten en zagen we regelmatig André voorbijkomen in de Instgram Stories van Monique. Momo had zelfs het naambordje van haar huis verandert naar Familie Hazes Westenberg. De twee woonden dus zelfs alweer samen.
schermafbeelding 2023 01 20 092344
Bron: @reality_fbi
Maar goed, de twee zijn nu alweer uit elkaar. “Hij vertelt aan iedereen in Vinkeveen dat hij niet meer samen is met Moon”, schrijft Yvonne Coldeweijer over het nieuws. “Nu hij weer in de studio is gedoken met nieuwe schrijvers, heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen over zijn comeback en heeft hij haar (Monique) dus niet meer nodig."

Nieuw liefje

Maar in zijn uppie zal André niet door het leven gaan, want hoewel hij het nog maar net met Monique heeft uitgemaakt, zou hij alweer met een andere vrouw daten. Volgens roddels dan. Het zou gaan om een 'Spaanse barchick' genaamd Andrea. Het lijkt erop dat dit al een lange tijd loopt. Andrea en André zouden elkaar kennen van Marbella. Al eerder werd deze dame in Nederland gespot terwijl zij door het land reed met de muziek aan van André Hazes Jr. Hmm...
Deze 'Spaanse barchick' blijkt ook nog eens opvallend werk te doen. Haar geld verdient zij namelijk met een OnlyFans-account.
image 30 696x1238 1
Bron: @reality_fbi