gianni eilish

Heel leuk nieuws voor Love Islands Gianni en Eilish

Love & Life01 feb 2023, 10:44 doorDominique Evers
Gianni Aneca en Eilish Flesch kan je kennen van het tweede seizoen van het Videoland-programma Love Island. De twee lovebirds hebben elkaar tijdens het programma in Marbella leren kennen. Maarre, de liefde is opgebloeid tot een ware lovestory want het stel komt met heel leuk nieuws naar buiten.
gianni eilish
Bron: @giannianeca @eilishflesch

Love Island

Love Island is een dating programma dat wordt uitgezonden op Videoland. Je volgt een aantal singles in hun avontuur op zoek naar de liefde. Gianni en Eilish deden in het tweede seizoen van het programma mee. Vanaf het begin heb je ze kunnen volgen in de villa, want ze kwamen op een van de eerste dagen binnen als bombshell. In plaats van dat ze hun pijlen gingen richten op de andere singles in de villa, sloeg de vonk over tussen de twee bombshells. Het stel haalde de finale, maar won deze helaas niet. Deze werd namelijk gewonnen door Joan en Mert, die inmiddels uit elkaar zijn. Het is alweer drie jaar geleden dat het tweede seizoen van Love Island te zien was, dus lovebirds zijn dus al een tijdje happy togheter. Nu heeft het tweetal bekend gemaakt dat ze klaar zijn voor de volgende stap.

De volgende stap

In een gesprek met Grazia deelt Gianni een opmerkelijke update over zijn relatie met de bloedmooie Eilish. "Het gaat goed met ons en we zijn nog steeds gelukkig. We doen superleuke dingen samen en zijn beide volop bezig met social media", begint Gianni zijn verhaal. Het stel houdt beiden van reizen. Enne, dat komt goed uit, want ze willen samen nog veel van de wereld zien. Dat is niet het enige, de twee zijn ook echte ondernemers en hebben de grootste plannen voor de toekomst. Het eerste plan zijn ze al mee bezig: Gianni en Eilish willen namelijk gaan samenwonen, hoe leuk is dat?
Gianni vertelt dat ze op zoek zijn naar een leuk plekje waar ze samen kunnen intrekken. "We wonen nu nog apart van elkaar en na 2,5 jaar wordt het wel tijd", vertelt hij. De twee wonen namelijk niet bij elkaar om de hoek. "De afgelopen jaren was het veel op en af naar elkaar. Gelukkig hadden we het geduld hiervoor, doordeweeks hadden we namelijk allebei drukke agenda's. Na zo'n lange tijd verlang je er nu toch wel naar om elke dag bij elkaar te zijn, en dat is alleen maar fijn", legt Gianni uit.