dekbed

Nooit meer ruzie met de dekens: iedere kant een eigen temperatuur

Love & Life28 jun , 19:00 doorRedactie
Een goede nachtrust is essentieel, en een passend dekbed speelt hierbij een cruciale rol. Het vinden van het juiste tweepersoons dekbed kan echter een uitdaging zijn, vooral als jij en je partner verschillende voorkeuren hebben qua temperatuur. De man heeft het altijd bloedheet, terwijl de vrouw vergaat van de kou. En die koude voeten tegen zijn onderbenen wordt vaak ook niet gewaardeerd. Nu bestaat er dus een bed waarbij iedere kant een andere temperatuurregeling heeft. Ideaal.

Nooit meer ruzie over de dekens

Als je vaak aan het stoeien bent in bed - en dan bedoelen we het niet op een positieve manier - is de technologie misschien wel je beste vriend. Er is namelijk een dekbed wat de temperatuur perfect kan reguleren. Kun je dus allebei kiezen hoe warm of hoe koud het bed moet zijn. En niet alleen de temperatuur, maar het wordt ook nog eens automatisch opgemaakt. Klinkt dit je als muziek in de oren? Snappen wij, dus we vertellen je er nog even iets meer over.

Temperatuurregulerend dekbed

Zelfregulerende dekbedden zijn ontworpen om de temperatuur automatisch aan te passen op basis van je lichaamswarmte. Deze dekbedden gebruiken geavanceerde materialen die warmte absorberen wanneer je het te warm hebt en deze warmte weer afgeven wanneer je het koud hebt. Dit zorgt voor een constant comfortabele temperatuur gedurende de nacht. Met deze technologie zijn de oprichters van SmartDuvet aan de slag gegaan en daar is het ultieme dekbed uitgekomen.

Opgemaakt in een klik

De SmartDuvet is niet alleen revolutionair vanwege zijn zelfregulerende temperatuurtechnologie, maar het kan zichzelf ook nog eens opmaken. Nooit meer discussie over wie het bed moet opmaken! Pure luxe. Dit slimme dekbed bespaart tijd en voorkomt ochtendstress, en het mooiste is: alles werkt via een handige app. Terwijl jij 's ochtends allang bezig bent met je make-up, kun je met één klik het bed laten opmaken. De technologie werkt dankzij een eenvoudig computertje onder je bed, waardoor je alles met je telefoon kunt regelen. In één woord: genieten.
Interesse? Bekijk de website voor meer informatie.