fem fem nieuw 60

Oei! Bachelors Rien is gespot met een dame op Ibiza (en het was geen Femke)

Love & Life11 jul , 11:00 doorAurora Ferrari
Denk je aan een prille, maar schattige liefde, dan denken wij in ieder geval direct aan Rien en Femke van de Bachelor. De twee hebben onze harten verovert tijdens het programma en ook erna, hebben we ze gevolgd. Ze vormen wat ons betreft een perfect team, maar is dat ook nog steeds het geval? Een gaan een heleboel roddels rond, waaronder dan Rien een andere dame aan de haak zou hebben geslagen. Of Femke daar iets vanaf weet? Uhm...

Bachelors Rien en Femke

Heb je het allerlaatste seizoen van de Bachelor gezien, dan heb je Rien en Femke niet kunnen missen. Het stel was vanaf moment één met elkaar en er was geen twijfel meer mogelijk: die twee zouden samen de deur uitstappen. En we hadden gelijk, want Rien besloot tijdens een rozenceremonie om zijn 'liefde' naar Femke te verklaren. Dit leidde dan ook naar een vroegtijdig vertrek. En in tegenstelling met Paul en Josephine, kwamen Rien en Femke samen bij de reünie van de Bachelor. Een relatie was het nog niet, maar de liefde hing ongetwijfeld in de lucht. 'Het gaat tussen ons heel goed', liet Femke eerder op Instagram los. 'We zijn een hele goede match op veel fronten en blijven maar raakvlakken tegenkomen. Maar het blijft natuurlijk een onwerkelijke situatie, het is geen normale manier om elkaar te leren kennen.' Femke vertelt dan ook dat communiceren daarom heel belangrijk is. 'We bespreken alles en daarom gaat het zo goed. Momenteel zijn w gelukkig samen, leven we per dag en doen we alles op ons eigen tempo. Dat officiële komt nog wel'.
Maar aan dat officiële zal er misschien nooit een begin aan komen. De afgelopen dagen doet er namelijk een nieuwe roddel de ronde: Rien en Femke zouden uit elkaar zijn. Of nog erger... Rien zou misschien wel vreemdgaan.

Gespot met een andere dame 

De afgelopen dagen hebben juice channels zich niet ingehouden en weten het dan ook bijna zeker: volgens hun gaat het tussen Rien en Femke écht niet goed en Rien zou al zelfs een rebound hebben gevonden. Wat blijkt namelijk? Tijdens een Q&A op Instagram vroeg een volger aan Femke waar ze momenteel woonde, en daarop vertelde Femke het volgende: 'Op dit moment ben ik in Amsterdam. Na twee jaren op Bali te hebben gewoond en veel te hebben gereisd ben ik blij even terug te zijn op Nederlandse bodem.' Ze vertelt verder dat ze aan het overwegen is om met haar hondje Takkie (die nu nog in Bali woont) naar Amsterdam te verhuizen. 'De tijd zal het leren', aldus Femke.
Klinkt niet schokkend, maar wel als je weet dat Rien wél in Bali woont. En ze hadden toch plannen om samen te wonen? Het zal niet meer, want Rien is ook afgelopen zondag gespot met een andere dame (als we @reality_fbi mogen geloven). Volgens de spion was Rien 'haar de hele tijd aan het strelen' en bezochten ze eerder hetzelfde bootfeestje. Oei! De dame in kwestie? Teresa Victoria. Bekijk de onderstaande foto:
De tekst gaat verder onder de foto.

Rien reageert op roddels 

Bij elke roddel komt er een terug reactie, en zo besluit Rien om duidelijkheid te scheppen over Femke na alle geruchten. Naar aanleiding van de roddels laat hij écht weten hoe het zit. 'Femke en ik wisselen de laatste periode al af met Amsterdam en bijvoorbeeld ook Parijs. We proberen verschillende plekken uit'. Over zijn minnares? Daar heeft Rien niks over losgelaten.