de bachelorette ongenode gast

Oh no: ongenode gast duikt op in De Bachelorette

Love & Life19 mrt 2023, 8:51 doorRoos Hooijer
In de nieuwste aflevering van De Bachelorette maakten we niet alleen kennis met de knappe zus van Sylvia Geersen. Ook dook er iets anders op in het programma. En geloof ons: daar word je niet vrolijk van.
de bachelorette ongenode gast

Bonje in De Bachelorette

De zoektocht naar de liefde van Sylvia Geersen loopt steeds meer richting het einde. Er is nog maar een handjevol mannen over in het programma, waardoor de gevoelens voor elkaar steeds sterker beginnen te worden. In de nieuwste aflevering zagen we dan ook dat er een aantal discussies onderling waren.
De wild rose die Tjeerd inzette, was volgens de mannen in de villa niet helemaal goed getimed. Ook werd Tjeerd aangesproken op zijn gedrag, aangezien hij zich in de buurt van Sylvia plotseling anders zou gedragen. En daar gaven kijkers hun ongezouten mening over via Twitter . Kortom: het was niet alleen maar gezellig in het prachtige Zuid-Afrika.

Ongenode gast

Ondanks alle heftige gevoelens onderling, kunnen de mannen wél genieten van alle prachtige uitzichten en natuurverschijnselen in dit bijzondere land. En dat is blijkbaar ook op beeld te zien. TikTokkers spotten namelijk een ongenode gast tijdens de rozenceremonie en brachten dit op een hilarische manier in beeld.
Op de TikTok van @anefff046 zien we dat er op de schouder van Matthijs iets vre-se-lijk engs zit. "Wait for it", lezen we bij de video. En inderdaad, wanneer Matthijs dichterbij de camera komt, lijkt er een kakkerlak (of andere groot insect) op zijn schouder te zitten. Oh my!
Videoland kan in ieder geval de lol ervan inzien en laat een hilarische reactie achter. "Dit bracht geluk?", reageert de streamingdienst bij de video.