femfem 84

Spoedcursus: 8x tips om als een pro te pijpen

Love & Life29 dec 2022, 13:29 doorAurora Ferrari
Pijpen, zuigen, een blow job geven: het is maar hoe je het wil noemen. Allemaal leuk én aardig, maar niet iedereen doet het even goed. En je moet maar net geluk hebben met een man die je helpt en vertelt wat wél en niet lekker is, want er zijn ook genoeg mannen die hun mond dichtgesnoerd houden. Heb je ook niks aan, maar gelukkig geven wij je enkele tips om als een pro te pijpen. Je zal zien dat hij helemaal wild wordt.
femfem 84
Bron: 365 Days

1. Wacht niet tot hij het je vraagt

Initiatief nemen vinden mannen woest aantrekkelijk: we kunnen dit nooit genoeg benadrukken. Mannen vinden het he-le-maal geweldig als je uit eigen wil gaat pijpen. Best begrijpelijk, wanneer je iemand moet vragen of diegene je oraal wil bevredigen, dat haalt de hele sexiness eruit. Enne, het kan bijna nooit misgaan, want wie zou een lekkere pijpbeurt afwijzen?

2. Slow it down and speed it up

Ritme is héél belangrijk tijdens het pijpen. Je zal misschien het gevoel krijgen alsof je altijd behoorlijk snel moet gaan, vooral als je ooit een man zichzelf hebt zien aftrekken, maar wat vertraging hier en daar kan heel wat wonderen doen. Geloof ons maar, niemand zal je haten omdat je zijn plezier langer laat duren. Dus, verander één keer in de zoveel tijd van ritme.

3. Kijk hem aan

Hiermee bedoelen we uiteraard niet dat je hem de héle tijd moet aankijken. Maar als je toch bezig bent, kijk hem dan soms even een heel diep in zijn ogen aan. Gewoon als je bezig bent met je ding. Mannen vinden dat ongelofelijk sexy.

4. Lig er niet bij als een zoutzak

Begrijp ons niet verkeerd: je moet je comfortabel voelen en je moet comfortabel liggen/zitten wanneer je een blowjob geeft. Maar een beetje een sexy position, dat vinden mannen zeker niet verkeerd. Als hij ligt, en jij ligt ook, zorg ervoor dat je booty lekker zichtbaar is. Beweeg soms een beetje met je lichaam (denk aan bodyrolls), maar ook niet te veel.
Het gaat namelijk niet alleen om de handeling, maar ook het totale plaatje. Tuurlijk, het enige wat jij ziet is zijn dick en zijn hoofd, maar je partner ziet alles. Zorg er dus voor dat het er een beetje leuk uit ziet voor hem!

5. Speel met je tong

Je tong gebruiken is héél belangrijk, Je hoeft 'm niet af te likken alsof het een lolly is, maar je tong kan heel wat wonderen doen. Lik soms zijn ballen (we leggen het uit bij het volgende puntje), en speel met je tong op zijn eikel. We mean it, dat maakt de pijpbeurt zoveel lekkerder.

6. Sluit zijn ballen niet buiten

Wat heel veel vrouwen verkeerd doen, zijn de ballen niet bij deze handeling mee nemen. En wat is dat een belangrijk iets! Vergeet het dus vooral niet. Zuig er soms voorzichtig aan of wanneer je aan het pijpen bent, kun je ze een beetje voelen en masseren. Mannen vinden dat ge-wel-dig.

7. Je hoeft 'm niet helemaal in je mond te hebben

Een van de grote fouten die wij vrouwen maken is dat we er van uit gaan dat we een al te goede gag reflex moeten hebben. Dat we zijn slurf de héle tijd diep in onze mond moeten hebben. Goed nieuws: dat is helemaal niet nodig. Want zoals eerder gezegd, zijn eikel is het gevoeligst plekje. Dus wissel af! Je hoeft heus niet elke avond je gag reflex te oefenen met een tandenborstel!

8. Klaargekomen, en nu?

Wanneer je voor de eerste keer iemand pijpt, kan het laatste moment heel gênant zijn. Je doet het zo goed dat hij in je mond klaarkomt, en nu? Ga je het doorslikken of spugen? Doe vooral wat je wil, je bent nergens toe verplicht.
Maar een tip hebben we wel: spreek dit anders vooraf af. Vraag hem of hij duidelijk wil maken wanneer hij bijna komt, zodat jij op tijd weg kan gaan of niet met een surprise in je mond blijft.