femfem 2022 12 23t122723597

Pijpen met een condoom: waarom en kan dat of niet?

Love & Life20 jan 2023, 11:51 doorAurora Ferrari
Pijpen: het klinkt simpel, maar er zijn nog steeds heel veel vragen over. Een van de meest gestelde is dan ook of je met een condoom kan pijpen. Sommige zullen zich nu afvragen waarom je het zou doen en anderen zijn benieuwd of dat inderdaad kan. Tijd voor nog een pijpcursus !
femfem 2022 12 23t122723597
Bron: Pexels

Pijpen met een condoom: kan dat of niet?

Pijpen met een condoom: we snappen je verwarring, maar het is niet zo'n gekke vraag. Kan het of kan het niet? Het kan zeker! Als jij of diegene die bevredigd wordt er voor kiest om een condoom te gebruiken tijdens de orale seks, kan dat zeker.
In principe is elk condoom geschikt voor orale seks, maak jij je daar dus geen zorgen om. Let er wel bij op dat je een condoom niet beschadigt met je tanden. Het kan namelijk gebeuren, dus let daar extra op. Tip: als je na het oraal contact nog seks wil hebben, gebruik hiervoor dan een nieuw condoom!

Waarom pijpen met een condoom?

Waarschijnlijk zullen sommige van jullie zich dit afvragen: waarom zou je iemand pijpen die een condoom om heeft? Het is toch veel lekkerder voor diegene die het doet, maar ook voor diegene die bevredigd wordt, veel fijner om het zonder te doen?
De reden waarom mensen ervoor kiezen om iemand te pijpen wanneer diegene een condoom om heeft is om SOA's te voorkomen. Want zelfs met orale seks (pijpen en beffen) kan je een SOA in je keel krijgen. Klinkt niet als iets wat je wil hebben.
Je kan het voor jezelf ook lekker maken, je hebt namelijk een heleboel smaakjes condooms. Van blueberry tot aardbei en banaan. Ja banaan, lekker toepasselijk. Op deze manier hoef je die aanwezige geur én smaak niet te proeven tijdens het mondwerk. Zo doe je het veilig en lekker!