ontwerp zonder titel 78 6

Pip Pellens geeft update over de eerste weken met dochtertje Lily

Love & Life16 okt 2023, 10:14 doorIsabelle Bijman
Nederlandse actrice Pip Pellens en haar partner Pim Wessels bevinden zich momenteel in de zevende hemel na de geboorte van hun prachtige dochtertje, Lily. Pip, op 29-jarige leeftijd, en Pim, 32, hebben ongetwijfeld de mooiste hoofdstukken van hun leven bereikt. Enne, ze zijn meer dan bereid om het geluk met hun volgers te delen!
ontwerp zonder titel 78 6
Bron: @pippellens

Pip Pellens en Pim Wessels als ouders

De sociale media-explosie die volgde op de geboorteaankondiging is ongeëvenaard. Vrienden, familie en fans overlaadden het koppel met liefdevolle felicitaties en beste wensen. Op Instagram schreef Pip een hartverwarmende boodschap: "Dankjewel voor al jullie lieve reacties. Lily doet het heel goed en we zijn lekker aan elkaar aan het wennen!" Het is dus overduidelijk dat het jonge gezin geniet van het begin van hun nieuwe hoofdstuk als ouders.
De geboorte van Lily vond plaats op 26 september, een moment dat voor Pip en Pim ongetwijfeld een van de belangrijkste mijlpalen in hun leven markeerde. De aankondiging van de zwangerschap in mei wekte al opwinding en vreugde op. Destijds deelde Pip opnieuw via Instagram: "Over een paar maandjes zijn we niet meer met zijn tweetjes." Dit moment markeerde het begin van een nieuw hoofdstuk voor de twee. De twee leerden elkaar tien jaar geleden kennen en stapten in april 2021 in het huwelijksbootje.

Geboortekaartje

Terwijl ze hun ervaringen als ouders beginnen te delen, heeft Pip ook het geboortekaartje van Lily met de wereld gedeeld. Enne, hierdoor komt iedereen in de gelegenheid om een glimp op te vangen van de nieuwste aanwinst in hun leven. En eerlijk is eerlijk, hoe lief is dit kaartje? Wij zijn in ieder geval mega fan van dit unieke en moderne ontwerp van een geboortekaartje
Het is duidelijk dat dit jonge gezin doordrenkt is van liefde en geluk. Enne, we kunnen niet anders dan met oprechte blijdschap toekijken en ons verheugen op de vele mooie momenten die ongetwijfeld zullen volgen. De komst van een kindje is altijd een bijzondere gelegenheid, en voor Pip en Pim is het des te meer speciaal omdat ze dit nieuwe avontuur als kersverse ouders samen beleven. Wij wensen hun niets anders dan liefde en geluk met hun prachtige dochtertje Lily!