femfem 2023 01 04t142558473

Drama: rechter doet uitspraak over spullen Lil Kleine en Jaimie Vaes

Love & Life04 jan 2023, 14:58 doorAurora Ferrari
We weten het nog wel: Lil Kleine werd begin dit jaar aangehouden nadat er beelden naar buiten kwamen waarop te zien was dat hij verloofde Jaimie Vaes met haar hoofd tussen een autodeur klemde. De rechtszaak over de verdeling van de spullen is eindelijk geweest, dit is de uitspraak van de rechter. Wie o wie mag de broodrooster houden?
femfem 2023 01 04t142558473
Bron: @jaimievaes en @lilkleine

Verdeling spullen

Dat Jorik Scholten (aka Lil Kleine) en Jaimie Vaes dramatisch uit elkaar zijn gegaan, is vrijwel niemand ontgaan. De rapper werd aangehouden nadat er beelden naar buiten kwamen waarop te zien was dat hij ex-verloofde Jaimie met haar hoofd tussen een autodeur klemde. De twee zijn sindsdien uit elkaar. Vandaag zaten zelijnrecht tegenover elkaar in de rechtbank. Jaimie en Lil hebben namelijk nogal verschillende ideeën over wat van wie is.
De rechtszaak ging over de verdeling van spullen zoals een aantal ‘peperdure’ horloges, een Louis Vuitton-tas, koffers, Playstation 5-controllers, het servies en een sommelierlade. De grootste drama in deze strijd is een horloge dat Jaimie "vijf minuten" nadat zij was bevallen van hun zoontje Lío zou hebben gekregen. Volgens Lil Kleine is hier niets van waar en zou hij die horloge voor zijn zoon hebben gekocht. Niet voor Jaimie dus.

De rechter heeft besloten

De rechter heeft vandaag besloten dat Jaimie het horloge dat ze na de bevalling heeft gekregen mag houden. Een ander horloge zou Lil cadeau hebben gegeven aan Lío zelf, ook deze moet hij van de rechter teruggeven aan Jaimie. Over het derde horloge, dat Jaimie voor haar verjaardag van de rapper zou hebben gekregen, is er nog veel onduidelijkheid. Beide ontkennen namelijk in bezit te zijn van het horloge.
Maar dat is niet alles, de twee kibbelen namelijk ook over een broodrooster. Ja echt waar, een broodrooster. Jaimie zou dat, samen met nog wat ander keukengerei, volgens Lil zonder enige reden hebben meegenomen. Jaimie beweert dat zij die producten heeft gekregen voor een sponsordeal. Tot slot zou ze ook sierkussens uit het grachtenpand van zijn ex hebben meegenomen, terwijl Jaimie — volgens Lil's advocaat — het huis in 'ernstig vervuilde en vernielde staat' achter heeft gelaten.
Helaas is er niet helemaal een einde kunnen komen aan deze rechtszaak. Er is namelijk besloten dat Jaimie nog bewijs mag aanleveren van de sponsordeal. Ook wat de schade aan het huis betreft moet bewijs worden aangeleverd. Er is inderdaad schade aangetroffen in het huis, maar de rechter is echter nog niet overtuigd of dat Jaimies schuld is.