rijk hofman monica geuze uit elkaar

Rijk Hofman deelt verdrietig nieuws over fling met Monica Geuze

Love & Life22 aug 2023, 11:45 doorRoos Hooijer
Heel het internet was in de ban van dit geheimzinnige koppel: Rijk Hofman en Monica Geuze. De twee lieten elkaars naam never vallen, maar maakten hier en daar wel duidelijk dat ze met elkaar bezig waren. Toch lijkt er aan dit geheimzinnige sprookje nu echt een einde te zijn gekomen.
rijk hofman monica geuze uit elkaar
Bron: @rijkhofman @monicageuze

Monica Geuze en Rijk Hofman

Als we de juicechannels mochten geloven, dan waren Rijk en Monica al een flinke tijd aan het daten. Het duo werd om de haverklap samen gezien. Werden ze niet op de stoep van elkaars huis gespot, dan was het wel (zoenend) tijdens Koningsdag. Ook gaf Monica in een eerder interview aan dat ze het gezellig had met Rijk. Over daten werd er echter niet gesproken.
“Ik zit in een bepaalde era, en I love it”, stelde Monica onlangs in gesprek met RTL Boulevard. “I just go with the flow.” Vervolgens deed ze een (heel klein) boekje open over Rijk. “Ja, Rijk is fantastisch, dus waarom zou ik dat onder stoelen of banken steken? Ik ben ik, hij is hij. Iedereen mag zijn wie hij wil.”

Niet meer samen

Ondanks dat de twee het naar eigen zeggen heel leuk hadden, lijkt het toch alsof er een punt achter deze fling is gezet. In de nieuwste BROERS-podcast stelt Rijk: "I'm not dating anymore." Vervolgens geeft hij iets meer tekst en uitleg over de situatie, maar noemt hij verder geen namen.
“Ik heb natuurlijk de afgelopen tijd gedate met iemand, maar ik ga daar niks over vertellen”, gaat Rijk verder na zijn mededeling. Hij stelt dat hij samen met zijn – o zo geheimzinnige – date naar de champagnestreek is geweest. Ondanks dat ze een leuke tijd hebben gehad, hebben de twee toch besloten om uit elkaar te gaan. “Het was helemaal perfect, maar op de terugweg hebben we besloten om niet meer te daten." Rijk legt vervolgens uit dat er toch iets ontbrak tussen de twee.

No hard feelings

Wel wil Rijk duidelijk maken dat er absoluut no hard feelings tussen de twee zijn. Het tweetal heeft het op een vriendschappelijke manier afgesloten en er zijn geen boze gevoelens tegenover elkaar.
Toch pinken wij stiekem een traantje weg, want Rijk en Monica samen... W e loved it.