satisyer adventskalender

Hete kerst: aftellen naar de feestdagen met de Satisfyer adventskalender

Love & Life25 nov 2023, 9:45 doorAurora Ferrari
Zin om de laatste weken van het jaar wat bruisender en spannender te maken? Met de Satisfyer Adventskalender Premium 2022 hoef je je tijdens de feestdagen niet te vervelen. Geloof ons maar, met deze speeltjes en accessoires ben je voorlopig wel even zoet.

satisyer adventskalender

Satisfyer Adventskalender Deluxe

Als je het aan ons vraagt, wij doen liever 24 opwindende deuren met spannende gadgets open dan kilo's aankomen door die eigenlijk helemaal niet lekkere chocolaatjes. Ja, en terecht. We zagen eerder de adventskalender van EasyToys, maar gezien alle goede recensies over de Satisfyer Pro 2 , zullen wij eerder voor deze kiezen. Want laten we eerlijk zijn, een adventskalender van Satisfyer, dat is toch hét perfecte kadootje voor onder de boom?
De adventskalender bevat veelzijdige producten, met als hoogtepunt de nieuwe Satisfyer Pro 2. De kalender zit bomvol sexy stuff en luxe verzorgingsproducten, het is dan ook een perfect cadeau om jezelf (of) je partner te verwennen. Of je nu in bent voor solo play of partner play , deze box biedt jou alles wat jij nodig hebt om de temperaturen op te voeren.

Ultiem genieten

Het is tijd voor een beetje meer spice deze aankomende winterdagen. "Met 24 dagen plezier om uit te pakken, zijn de nieuwe 2023 Satisfyer adventskalenders de meest begeerde cadeaus van allemaal! Laat je verrassen en verrukken door elke schat die wordt onthuld. Van bondage tot vibrerende eitjes, massages tot masochisme, van lingerie tot spannende toys, we bieden dit jaar dubbel zoveel plezier", klinkt de beschrijving van de adventskalender.
Kortom: er is voor iedereen wat wils. 24 dagen en 24 spicy cadeautjes, daar kom je de decembermaand wel mee door.

Satisfyer Pro

Je zou het misschien niet verwachten, maar in de adventskalender van Satisyer ontbreekt het meest populaire speeltje van het bekende merk helaas wel. Er is in al deze 24 vakjes geen Satisfyer Pro te vinden, iets wat er – als je het ons vraagt – wel in thuis zou horen. Vind je het echter iets te heftig om een adventskalender voor je lover onder de boom te leggen, dan kun je het ook altijd bescheiden houden en kiezen voor een kleiner cadeau als de Satisfyer. Want eh... ook daar kun je je uren, nachten of weken mee vermaken.