mannen schoenmaat vreemdgaan

Science says: mannen met déze schoenmaat gaan vaker vreemd

Love & Life03 mrt 2023, 17:45 doorAdmin
Vreemdgaan is nooit oké en wij supporten cheaters dan ook zeker niet. Maar nu blijkt uit onderzoek een wel héél interessant feitje: mannen met een grotere schoenmaat gaan namelijk vaker vreemd dan mannen met een kleinere schoenmaat. Uhm, wat? Wij zochten uit hoe dat zit.

Mannen met grote voeten gaan vaker vreemd

Het klinkt wat vreemd om te zeggen, maar mannen met een grotere schoenmaat gaan dus vaker vreemd. Illicit Encounters is een datingsite voor getrouwde mensen. Zij besloten om uit te zoeken of er een verband is tussen de schoenmaat van mannen en of ze wel of niet zijn vreemdgegaan. En de resultaten van het onderzoek zijn best wel crazy. Het blijkt namelijk dat mannen met een grotere schoenmaat veel vaker vreemdgaan dan mannen met een kleinere schoenmaat.

De grootste vreemdgangers

De mannen met deze schoenmaat die volgens het onderzoek het vaakst vreemdgaan, zijn de mannen met schoenmaat 46. Maar liefst 29% van deze mannen zijn namelijk wel eens vreemdgegaan. Op nummer twee staan de mannen met schoenmaat 45, van deze groep heeft 25% wel eens een scheve schaats gereden. De nummer drie en vier zijn mannen met schoenmaat 47 en 48, zo'n 22% en 21% van deze groep heeft wel eens buiten de pot gepist.

Hoe zit dat?

Maar hoe kan het dat mannen met grote voeten zo veel vaker vreemdgaan? "Mannen met grotere voeten zijn over het algemeen lang, dus misschien dat ze daarom meer aandacht krijgen", speculeert Jessica Leoni, woordvoerster van Illicit Encounters. "Hoewel sommigen zullen zeggen dat een affaire om meer draait dan de schoenmaat van een man, liegen de cijfers er niet om."
Natuurlijk is het wel belangrijk om dit resultaat met een korreltje zout te nemen. Illicit Encounters is natuurlijk een datingsite voor mensen die getrouwd zijn, waardoor de kans vrij groot is dat de deelnemers van het onderzoek sowieso niet vies zijn van een keertje een scheve schaats rijden.