shawn mendes camila cabello

Shawn Mendes en Camila Cabello zijn weer hand in hand gespot

Love & Life24 mei 2023, 16:03 doorAnne Dijkstra
Shawn Mendes en Camila Cabello zijn weer hand in hand gespot in de straten van New York. Ondanks dat de artiesten zelf geenstatement naar buiten brengen over hun relatie status, hebben wij wel het vermoeden dat ze misschien toch iets meer dan alleen 'best friends' zijn.
shawn mendes camila cabello
Bron: @camila_cabello | @shawnmendes

Break-up

In november 2021 lieten Shawn Mendes en Camila Cabello aan iedereen weten dat ze officieel uit elkaar zijn. Dit kwam toen voor veel fans als een shock, er gingen namelijk zelfs geruchten rond dat ze verloofd waren. Toch besloten ze dus een einde te maken aan hun relatie. Wel lieten de twee weten dat ze verder zullen gaan als ‘best friends.’

Zoenend gespot op Coachella

Maar dat loopt toch wel iets anders dan misschien de bedoeling was. Vorige maand werden Shawn en Camila namelijk al zoenend gespot op het festival Coachella. Enne, ook toen hielden ze elkaars handen vast. De video's van de zoen ging natuurlijk gelijk heel het internet over. En ondanks dat de video een beetje donker is, kan je toch wel ziet dan dit iets meer dan zomaar een kusje was.

Weer hand in hand

Je zou kunnen denken dat die zoen misschien te maken had met devibe op het festival en dat het gewoon in het moment gebeurde. Maar blijkbaar zijn ze, buiten het festival, ook close met elkaar. Ze werden namelijk weer hand in hand gespot in de straten van New York. Dit zegt op zichzelf natuurlijk niet zo veel, maar in combinatie met die zoen op Coachella, lijkt het er toch wel op dat ze iets meer zijn dan alleen 'best friends'. Wat denken jullie, zijn ze weerback together of betekent dit helemaal niks?