snel opgewonden raken

10 manieren om heel snel opgewonden te raken

Love & Life11 mei 2023, 14:00 doorRoos Stevens
Helaas is het voor ons allemaal niet altijd even makkelijk om in de stemming te komen voor een steamy partij in bed. Je probeert er van alles aan te doen, maar je weet het gewoon even niet meer. Gelukkig hebben wij toch nog 10 manieren die jou kunnen helpen om snel opgewonden te raken.
snel opgewonden raken
Bron: After

Hoe word je snel opgewonden?

Het is nu eenmaal zo dat vrouwen vaak wat meer tijd nodig hebben om opgewonden te raken dan mannen. Je mag hier dus ook gerust de tijd voor nemen. Soms is het alleen zo dat je de natuur een handje wilt helpen. Mocht je snel(ler) opgewonden willen raken experimenteer dan vooral eens met de volgende dingen.

Speel met jezelf

Misschien helpt het bij jou om meer te focussen op andere lichaamsdelen dan je geslachtsdelen. Zo zou het bij jou kunnen helpen om wat te spelen met jezelf.

Kijk een film

Om in the mood te komen hoef je niet gelijk 18+ filmpjes op te zetten. Je zou er ook gewoon een film bij kunnen pakken, die zitten soms ook vol met spannende scenes.

Bath time

Neem een keer de tijd en rust voor jezelf. Misschien krijg je door de rust al een stuk meer zin. Misschien helpt een keer een andere omgeving ook een keertje.

Maak gebruik van je fantasie

Heel leuk hoor al die steamy scènes die je kan kijken om opgewonden te raken, maar we hebben ook natuurlijk onze eigen gedachtes. Je zult er achter komen dat je met je eigen creativiteit ook heel ver kan komen.

Doe je mooiste lingerie aan

Doe eens je mooiste lingerie aan en kijk gewoon eens naar jezelf. Geef nou toe: je ziet er toch gewoon echt fantastisch uit?

Activeer je zintuigen

Leuk weetje: je zintuigen hebben een hele hoop invloed op je libido. Zorg er dus voor dat het lekker ruikt, dat je een muziekje op doet en dat er een goed sfeer is in de kamer. Dit is als je het aan ons vraagt de beste manier om in the mood te komen.

Luister dat ene nummer

Wanneer je dit hoort heb je vast al wel een nummer in je hoofd waar je aan denkt. Zet het nummer op en beweeg eens mee op de muziek. Werkt dit bij jou?

Kleed je uit voor een spiegel

Niets of niemand is hotter dan dat jij bent toch? Oftewel, kleed je eens uit voor de spiegel en kijk eens goed naar jezelf.

Rollenspel

Een rollenspel is iets wat je ook zou kunnen doen wanneer je niet een partner hebt. Probeer jezelf eens uit te dagen. Wij houden altijd van de 'meeting a stranger at the bar' scène.

Ga op zoek naar speeltjes

Lukt het je gewoon niet om jezelf op te winden? Speeltjes zijn dan je grootste vriend. Je hebt allerlei soorten en maten dus hierbij geldt vooral: experimenteer erop los.