untitled 66

Spicy cadeautjes die je Valentijnsdag extra leuk gaan maken

Love & Life06 feb 2023, 18:45 doorAurora Ferrari
Valentijnsdag is alweer om de hoek, wat betekent dat we hier en daar aan het kijken zijn wat we voor ons liefje gaan kopen. Zijn jullie wel van de spicy nights én wil je daarom je partner verrassen met een stomend cadeautje? Dan ben je hier aan het juiste adres, wij hebben namelijk een aantal wilde cadeautjes voor je op een rijtje gezet.
untitled 66
Bron: Fifty Shades of Grey

Dobbelstenen

Wil jij met Valentijnsdag toch iets anders dan standje missionaris? Of wil je het potje tussen de lakens extra heet maken door er iets aan toe te voegen? Kies er dan voor om spicy dobbelstenen in de slaapkamer te gebruiken. Dit spel kent geen verliezers en beschikt over maar liefst 36 stomende opties voor jou en je liefje.
Een leuk cadeautje voor je partner, maar ook voor jou. Hier hebben jullie namelijk beide plezier mee. Enne, we hebben nog goed nieuws ook: je krijgt zes dobbelstenen én dat voor maar € 4,70. Als dat geen koopje is...

Koppel vibo

Zijn jij en je partner wel van wat speeltjes, maar hebben jullie nog geen koppel toy? Dan is deze Teazers koppel vibo het perfecte cadeautje voor Valentijnsdag! Een ook met dit cadeau heb je er beide plezier mee natuurlijk! De ronde kant kan worden gebruikt om de jongeheer doorheen te schuiven en langzaam op en neer te bewegen. De binnenkant van de ring is voor extra stimulatie. Ook kunnen de twee puntjes van de ring worden gebruikt voor een gerichte stimulatie voor de vrouw.
De andere kant van de toy is vooral geschikt voor zowel de achterdeur als de voordeur. De vibo is geschikt van ribbels en heeft een gebogen design, waardoor hij ook de o-zo-moeilijke-spot van beide partijen goed kan verwennen.

Lingerie

Dit kan je natuurlijk cadeau geven, maar je kan het als vrouw ook zelf kopen én dragen. Dat is ook een cadeautje... duh, lingerie is al zo duur! Een rood setje of pakje is natuurlijk dé perfecte kleur voor zo'n bijzondere dag. Verras je partner dus door deze te dragen of te geven. Je zult zien dat je liefje hier he-le-maal wild van wordt.

Vibrerend ei

Het vibrerende ei is één van de meest populaire toys van het moment. Nu denk je: maar hier ga ík toch alleen maar van genieten? Dat denk je, maar bij het eitje krijg je een afstandsbediening — deze kan jij aan je partner geven.
Zodra jij het eitje indoet, kan jouw liefje bepalen hoe snel die gaat trillen. Dit kun je tussen de lakens gaan doen, maar je kan er ook voor kiezen om het tijdens jullie Valentijns-diner te doen. Tip: niet te hard kreunen, hé!

Fifty Shades of Grey-kalender

Hebben jij en je liefje het wel eens over een Fifty Shades of Grey-avontuurtje gehad? Dan is dit cadeautje ideaal. Hoewel het een soort adventskalender is, kun je deze alsnog op Valentijnsdag cadeau geven. De sensuele speeltjes zorgen voor allerlei stimulatie, terwijl de heftigere accessoires je introduceren in het spel van zintuigen en onthouding. Klinkt goed, vind je niet?
Tip van ons: geef dit cadeau 10 dagen voor Valentijnsdag. Laat je partner elke dag een deurtje openen én gebruik 'm meteen. Tien dagen achter elkaar een potje tussen de lakens klinkt helemaal niet zó verkeerd. Oelala!

Spelletje

Misschien vinden wij dit nog het leukste cadeau van het hele lijstje. Niet alleen omdat er sensuele opdrachten tussen zitten, maar ook omdat het ontwerp Valentijnsdag-proof is. Wanneer jullie zin hebben, kunnen jullie een opdracht er uit pikken. Helaas is het spel alleen in het Duits of Italiaans verkrijgbaar, maar zo heb je ook nog eens een gratis taallesje erbij cadeau gegeven. Win-win situatie!