ontwerp zonder titel 107

Voor dit sterrenbeeld wordt 2023 een gelukkig jaar

Love & Life31 dec 2022, 9:45 doorShudrien Leona
Voor een Schorpioen kan het jaar 2022 een pittige zijn geweest. Maar we know , het jaar is voorbij en 2023 in zicht. Voor jou wordt dit een jaar vol geluk. Schorpioen, zet je schrap want 2023 belooft iets goeds te worden.
ontwerp zonder titel 107
Bron: @alexadamie

Schorpioen (23 okt t/m 21 nov)

2023 is het jaar van geluk. Het is het jaar om risico's te nemen, Schorpioen. Met de risico's die je neemt kan je onverwachts heel ver komen op het gebied van werk en geld. Je kan succesvol worden.
Het eerste gedeelde van het jaar kan je als een geweldige tijd ervaren. Bijna elke maand heb je wel een leuke gelegenheid om naartoe te gaan. Onthoud wel dat je nog steeds prioriteiten hebt. Vergeet dit niet, anders loop je de rest van het jaar achter de feiten aan.

Vakantie is belangrijk

Richting het einde van het jaar wordt de kans steeds groter dat je naar het buitenland gaat. Plan dit vooruit. Als je vrienden of vriendinnen wil meenemen, is het verstandig om het ruim van tevoren voor te leggen. Als je dit niet doet, kan het zijn dat de trip niet doorgaat. Als je merkt dat je vrienden niet zo serieus zijn met het plannen als jij dat bent, moet je misschien overwegen om alleen te gaan.
Een vakantie zal je veel rust bieden. Je krijgt de kans om jezelf op een hele andere manier te leren kennen. Neem hier dus ook de tijd voor, zodat het geluk in je leven een kans krijgt.