2048x1024 d 6162705 1 eng gb de makers van grey s anatomy vertellen eindelijk de reden van mcdreamy s dood jpg

Opgelet: deze sterrenbeelden passen het beste bij elkaar

Love & Life30 okt 2023, 9:00 doorAurora Ferrari
Sommige mensen zijn voor elkaar gemaakt, en sommige niet. En dat is helemaal niet erg! Het is natuurlijk wel fijn om te weten met welk sterrenbeeld je het beste matcht. Liefde maakt blind, maar het sterrenbeeld van de ander opent onze ogen...
2048x1024 d 6162705 1 eng gb de makers van grey s anatomy vertellen eindelijk de reden van mcdreamy s dood jpg
Bron: Grey's Anatomy

Steenbok (23 december-20 januari)

De perfecte match: Steenbok en Schorpioen. Steenbok voelt zich vaak aangetrokken tot zelfverzekerde en grappige mensen. Daarom gaan deze twee sterrenbeelden perfect samen. Maagd en Steenbok is ook een duo you can not forget . Steenbok bewondert de eigenschappen van een Maagd op een manier dat geen ander sterrenbeeld kan, zoals onder anderen hun ordelijkheid en besluitvaardigheid. Scorpio en Maagd... run to your Steenbok!

Waterman (21 januari-19 februari)

Waterman wil een relatie, maar tegelijkertijd ook vrijheid. Dit sterrenbeeld kan het erg benauwd krijgen in een te intieme relatie, en dat kan! Maar dan moeten ze geen relatie beginnen met Schorpioen, Leeuw of Maagd. Tweelingen daarentegen, dat is the perfect match . Zij geven Waterman genoeg ruimte en vrijheid, maar ook de juiste hoeveelheid liefde. Ook Boogschutter is potentieel relatiemateriaal voor deze vrije vogel. Boogschutter laat Waterman vrij en geeft Waterman een warm en veilig thuis.

Vissen (20 februari-20 maart)

Vissen is de grootste romanticus op aarde en het meest mysterieuze sterrenbeeld van de dierenriem. Briefjes in een lunchpakket en romantische kaarten zijn een must voor Vissen. Stier is daarom de perfecte match voor Vissen. Twee hartstochtelijke sterrenbeelden. Ook Schorpioen past goed bij Vissen, beiden hebben niet veel woorden nodig om elkaar te begrijpen, het is alsof ze telepathisch met elkaar verbonden zijn. So cute!

Ram (21 maart-20 april)

Met Weegschaal heeft Ram een klik, maar vaak is het een knipperlicht relatie. Daarentegen is Tweelingen de juiste partner voor Ram. Tweelingen is een levendig sterrenbeeld, waardoor Ram zich nooit verveelt. Ook op seksueel gebied is het een match made in heaven . Leeuw en Ram is ook echt een droompaar! Samen kijken ze liever naar de toekomst dan naar het verleden en geven elkaar een gelukkig en veilig gevoel in de relatie.

Stier (21 april-21 mei)

Hand in hand lopen op straat, samen in bad en wat minder vuurwerk tussen de lakens. Stier heeft geen haast en wilt genieten, daarom past dit sterrenbeeld het beste bij Maagd of Steenbok.

Tweelingen (22 mei-21 juni)

Plezier. Dat is het belangrijkste woord voor Tweelingen. En ook voor Waterman! Daarom zijn deze twee sterrenbeelden een perfecte match. Waterman heeft vrijheid nodig, en dat komt goed uit voor Tweelingen. Zij kunnen namelijk snel overbelast raken en hebben dan tijd voor zichzelf nodig om weer op te laden. Schorpioen is een match tussen de lakens, maar omdat Schorpioen het verleden niet los kan laten en Tweelingen het liever in het heden leeft is de kans op een langdurige relatie klein.

Kreeft (22 juni-22 juli)

Loslaten, veranderingen en onafhankelijkheid. Dat heeft Kreeft liever niet. Daarom hebben zij een persoon nodig die begripvol, geduldig en trouw is. En dat is Stier. Kreeft is een huiselijk sterrenbeeld, een relatie geeft Kreeft een veilig gevoel.

Leeuw (23 juli-23 augustus)

Leeuw en Schorpioen zijn een perfect koppel, het kost ze geen enkele moeite om samen hun doelen te bereiken. Beiden zijn eerlijk en hartstochtelijk en vinden het fijn om met elkaar op te trekken. Ook Steenbok is een perfecte match voor Leeuw. Hun relatie is vaak spannend, maar zal alleen slagen als één van beiden water bij de wijn kan doen.

Maagd (24 augustus-22 september)

Maagd. De naam van het sterrenbeeld geeft al genoeg aan. Voordat zij zich op seksueel gebied vrijgeven, moet er vertrouwen zijn. Daarvoor is Vissen perfect. Vissen kan goed en vooral geïnteresseerd luisteren maar geeft Maagd ook een veilig en vertrouwd gevoel. Ook Stier past bij Maagd, samen laten ze zich door niets tegenhouden. Door de eigenschappen van Stier, kan Maagd zich lekker ontspannen. Time to relax.

Weegschaal (23 september-22 oktober)

Een van de verleidelijkste sterrenbeelden is Weegschaal. Ze zijn kieskeurig en vinden het fijn wanneer hun partner good looking is. Daarom zijn Ram en Leeuw de juiste partners voor Weegschaal. Ook deze twee sterrenbeelden vallen in eerste instantie op iemands uiterlijk. Op seksueel gebied voelen Ram en Weegschaal zich buitengewoon tot elkaar aangetrokken. Ze zijn elkaars tegenpolen, hebben weinig met elkaar gemeen, maar vullen elkaar super goed aan.

Schorpioen (23 oktober-21 november)

Schorpioen is een gevoelsmens, maar laat eigen gevoelens niet snel zien. Ook Vissen is gevoelig en daarnaast enorm empathisch, waardoor Vissen een Schorpioen beter begrijpt dan anderen. Ze zijn dan ook een perfect koppel. Ook Steenbok en Schorpioen is een ultiem matchpaar. Steenbok is een trouw sterrenbeeld waardoor de trust issues van Schorpioen compleet verdwijnen.

Boogschutter (22 november- 22 december)

Boogschutter: Het positieve sterrenbeeld van de dierenriem. En dat waardeert Tweelingen enorm. Dat maakt hun een perfecte match! Gezelligheid en altijd in voor een avontuur. Dat vindt Ram ook leuk aan Boogschutter. Hun relatie kan intens en opwindend zijn, maar kan ook zorgen voor heftige ruzies. Een toxic maar oprechte liefdesrelatie.