femfem 46

Deze twee sterrenbeelden zullen heel veel liefde voelen deze maand

Love & Life22 nov 2022, 15:59 doorAurora Ferrari
Liefde, liefde en nog meer liefde. Ons favoriete gevoel, vind je niet? Voor deze twee sterrenbeelden zal de maand november ook écht alleen maar om liefde draaien.
femfem 46
Bron: Friends with Benefits

Ram

Deze maand zal je heel veel over hebben voor je partner, hierbij ben je erg passioneel en avontuurlijk. Je lover zal genieten van de romantiek die je aan hem/haar zal geven. Het is dan ook de perfecte maand om een stapje hoger te gaan in jullie relatie. Denk aan samenwonen of trouwen.
Blijf in de gaten houden dat je deze maand wel wat humeuriger bent dan normaal, zorg er dus voor dat je dit onder controle houdt. Lukt dit niet, dan zal je partner moeite hebben met je wisselende emoties.
Ben je single, maak je dan geen zorgen deze maand. Je zal iemand ontmoeten waarvan jij dat wellicht nooit had gedacht. Het is ook een maand waarin je iemand, waar je de relatie mee verbroken hebt, terug in je leven kunt verwachten. De kans is dan ook groot dat jullie het opnieuw willen proberen, maar denk er goed over na.

Steenbok

De nadruk zal in november liggen op sociale activiteiten, maar daarbij zal je de romantiek ook zeker niet moeten vergeten. Het kan een maand voor nieuwe contacten zijn, waardoor er vriendschappen maar ook nieuwe liefdes kunnen ontstaan.
Als je een relatie hebt, zal je heel erg actief zijn tussen de lakens. Het is dan belangrijk om wat nieuwe dingen te proberen. Zo kun je de spanning terughalen door wellicht fantasieën realiteit te maken. Als Steenbok zal het niet erg moeilijk zijn om dit waar te maken, echter zal je partner dit wel wat lastiger vinden. Gebruik dus je nieuwsgierig en speelsheid om wat vuurwerk tussen de lakens aan te steken.