sylvia geersen

Bachelorette Sylvia Geersen vertelt: aan deze eisen moet haar man voldoen

Love & Life06 sep 2022, 9:42 doorRoos Hooijer
Het afgelopen weekend maakte Videoland bekend dat er een gloednieuw seizoen van De Bachelorette aan zit te komen. De lucky single is Sylvia Geersen, zij gaat in het liefdesprogramma op zoek naar de man van haar leven. Maar aan welke eisen moet haar toekomstige hubby eigenlijk voldoen?
sylvia geersen
Bron: De Bachelorette

Hollands Next Topmodel

De 36-jarige Sylvia kunnen we kennen van het tv-programma Hollands Next Topmodel. Het is al flink wat jaren geleden, maar destijds deed de brunette aan dit programma mee om aan de slag te gaan als model. De toen 20-jarige Sylvia deed het enorm goed en kwam zelfs in de finale. Helaas verloor ze toen van Sanne Nijhof en werd ze tweede.
Gelukkig wist Sylvia na haar verschijning in HNTM al snel haar modellencarrière van de grond te krijgen. In no-time stond ze onder contract en werd ze het nieuwe gezicht van het beautymerk Laura Mercier. Ook kreeg ze een billboard opdracht aangeboden van Guess.

Op zoek naar een man

Aan haar modellencarrière ontbreekt er niets, maar aan het liefdesleven van Sylvia wel. In gesprek met RTL Boulevard vertelt de brunette namelijk dat het haar niet gelukt is om the one tegen het lijf te lopen. "Ik heb altijd vaste relaties gehad, maar dat is niet goed afgelopen. Het is me zelf niet gelukt om een leuke man te vinden", begint ze.
De beauty vindt het dan ook enorm spannend om de liefde te zoeken op de buis. "Het is heel spannend. Ik ben bloednerveus en ik zie de hele tijd beelden van mezelf dat ik met een roos in mijn handen sta."

Eisen aan een man

Maarre, aan welke eisen moet deze speciale man dan eigenlijk voldoen? "Ik zoek vooral een lieve, oprechte man", begint de kersverse Bachelorette. "Hij moet ook intelligent zijn, ik vind het belangrijk dat ik goede gesprekken met iemand kan hebben."
Hoe dan ook: Sylvia kan niet wachten om het avontuur aan te gaan. "Ik laat het allemaal op me afkomen. Wie weet vind ik de liefde van mijn leven."