jaydi daten met tony junior

Temptation Islands Jaydi is aan het daten met deze bekende dj

Love & Life03 apr 2023, 12:19 doorDominique Evers
De oud Temptation Island-deelneemster Jaydi was onlangs te gast bij het nieuwe format Temptation Islands: Beach Bar. Hier vertelt Jaydi dat ze enorm heeft genoten van haar vrijgezellen leven, maar dat er nu weer een man in haar leven is. Enne, wij weten wie de gelukkige is.
jaydi daten met tony junior
Bron: @jaydidubois

Jaydi

Jaydi heeft mee gedaan aan Temptation Island. Ze deed mee als een koppel samen met haar toenmalige lover Sonny. Je zult hem wellicht wel kennen, want Sonny was een van de meest spraakmakende deelnemers van dat seizoen. Hij deed vreemde uitspraken en gedroeg zich niet netjes. Geen wonder dat Jaydi dus verder ging zoeken tussen de mannen in de villa. Hier ontmoette ze Ricky. Het klikte enorm goed tussen de twee. Hoewel dat niks is geworden hebben ze nog wel goed contact samen. "Wij zijn wel oké met elkaar eigenlijk. Af en toe spreken we elkaar nog wel eens. Wij kunnen elkaar gelukkig nog wel normaal spreken", vertelt de realityster aan RTL Boulevard.
Sonny en Jaydi zijn inmiddels al 2,5 jaar uit elkaar, maar ze geeft aan dat ze nog wel samen door één deur kunnen. Ze denkt dat Sonny het een plek heeft kunnen geven, omdat er natuurlijk al enige tijd overheen is gegaan. "Ik denk dat ik wel kan zeggen dat Sonny en ik oké zijn met elkaar. We zijn geen best friends , dat niet. Maar we zouden, als we elkaar tegen zouden komen, gewoon een fatsoenlijk gesprek met elkaar kunnen hebben", vertelt Jaydi in het nieuwe platform van RTL .

Nieuwe lover

Maar goed, wie is nou die nieuwe lover ? Daar hebben wij het antwoord op. Tony Junior is volgens RTL Boulevard de gelukkige die het hart van Jaydi heeft gestolen. "Ik vind het heel lastig om te zeggen, maar ik praat wel met iemand. Maar omdat het echt op een kiertje staat, ben ik heel voorzichtig en weet ik niet wat ik ervan moet verwachten", vertelt Jaydi in Temptation Island: Beach Bar .
De liefde met de dj is nog heel pril, maar dat ze aan het daten zijn is een ding dat zeker is. Ze moet het alleen nog wel aan iemand vertellen. Jaydi is goed bevriend met Oriana, een oude Bachelor deelneemster die heeft geprobeerd om het hart van Tony te veroveren. Oei. Nou, Oriana weet het nu in ieder geval wel.