header bedje femfem

Inspiratie: zo tover jij de babykamer om tot een paleisje

Love & Life02 mrt 2018, 9:53 doorRedactie
Het is fantastisch om de kamer van je toekomstige kindje in te richten. Het kan nog best wel lastig zijn, want hoe moet het er precies uit komen te zien? Welke kleuren ga je gebruiken? Ga je een bepaalde stijl aanhouden? Wij helpen je een handje met inspiratie, zodat jij straks precies weet hoe je de babykamer omtovert in een klein paleisje!

Printje aan de muur

Hoe leuk is het om de muur op te vrolijken met behang? Tegenwoordig zijn er super veel leuke shops waar je behang kunt scoren speciaal voor kinderen, er is keuze genoeg! Van welk printje gaat jouw hart sneller kloppen?
Foto's via @velveteen_babies , @roomblush en @majvillan

Knuffels

Een knuffel kan niet alleen het beste maatje worden van je kindje op latere leeftijd, het staat ook nog een super leuk! Wij zetten de schattigste knuffels op een rijtje.
Foto's via @magic.forest.toys , @hippeknuffels en @kindermusthaves

Bedjes

Het is belangrijk dat je baby in een comfortabel en veilig bedje ligt. Maar dat betekent niet dat het er meteen saai uit hoeft te zien. Er zijn prachtige uitvoeringen, zodat jouw kindje er bij ligt als een echt prinsje of prinsesje!
Foto's via @andrealingjerde, @stokkebaby en @lidorworld

Lampen

Een nachtlampje geeft net genoeg licht om je kind een veilig gevoel te geven zodat het rustig kan gaan slapen. Je hebt super leuke varianten zoals sterretjes, ijsjes, paddestoelen en wolkjes. Handig én leuk ter decoratie!
Foto's via @alittlelovelycompany , @kidswithflair en @dreumesenzo

Accessoires

Je kunt er ook voor kiezen om de kamer zelf rustig te laten en voor de juiste accessoires te gaan, die de babykamer tot een paleisje maken. Deze accessoires kun je gemakkelijk vervangen, wanneer je weet van jezelf dat je snel op dingen bent uitgekeken. Er zijn heel veel accessoires die unisex zijn, voor het geval jij het geslacht van je baby nog niet wilt weten. Door voor een neutrale kleur op de muur te kiezen, als wit, beige of grijs, kan het kamertje jaren meegaan.
Welke accessoires ga jij sowieso toevoegen aan de babykamer?