femfem 41

Dit zien we nooit: duiken ze in Lang Leve de Liefde tussen de lakens?

Love & Life18 nov 2022, 10:22 doorAurora Ferrari
Er wordt regelmatig gezoend — soms vrijwillig en soms niet — maar gaan ze bij Lang Leve de Liefde écht niet verder dan alleen een zoen? Of hebben ze ook wel eens een bedavontuurtje? En waarom zien we dat nooit?
femfem 41
Bron: Lang Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde

Voor de mensen die onder een steen hebben geleefd en niet weten wat Lang Leve de Liefde inhoudt, wij leggen het je even uit. Twee mensen worden door het programma aan elkaar gekoppeld en moeten 24 uur lang uitzoeken of ze elkaar kunnen uitstaan of niet. Vaak is het geen match en gaan ze allebei weer als single naar huis, maar heel af en toe lijken ze dan echt de liefde te hebben gevonden.
Ze kunnen dan hun verblijf tot 4 dagen lang verlengen. Hebben ze de vierde dag gehaald en vinden ze elkaar leuk? Dan krijgen ze een hotelovernachting cadeau van het programma. Leuk concept toch?

Zoenen en dan niks?

Deelnemers zoenen regelmatig: het kan intens, vrijwillig, niet vrijwillig en soms ook een beetje saai zijn. In ieder geval, we zien wel eens superverliefde mensen in zo'n huis zitten, duiken ze dan niet tussen de lakens om wat vuurwerk aan te steken? Ja hoor, vaak zat zelfs... maar waarom krijgen wij dat niet mee?
In de BLVD Podcast van RTL Boulevard, bespraken Rob Goossens en Luuk Ikink de diverse datingprogramma’s en zo ook Lang Leve de Liefde. Luuk vertelde er hier dan ook iets over: “Er werken hier diverse mensen aan het programma mee, zogenaamde spotters. Ze bekijken de volledige 24 uur en kiezen dan momenten die leuk zijn om in de aflevering te verwerken. En het blijkt dat er toch heel wat gaande is tussen de lakens, alleen wordt dat niet uitgezonden!”

Genoeg vuurwerk bij LLDL

De lakens van Lang Leve de Liefde zijn dus zeker niet altijd vlekkeloos. Maarre, waarom wordt dat niet uitgezonden? We hoeven niet perse soortgelijke beelden te hebben als bij Ex On The Beach, maar gewoon wat meer zou ons al heel erg blij maken.
Luuk vertelt dan ook waarom dat zo is: “Dat is dus omdat Lang Leve de Liefde om zeven uur in de avond wordt uitgezonden en op dat tijdstip mag dit op de Nederlandse televisie niet op de buis verschijnen. Dat vinden ze ordinair, ook omdat er kinderen kijken.” Fair point.

Extended Version?

Rob Goossens vind het dan maar totale bullshit en zegt: “Je zou bijna zeggen ‘maak een extended version ’ van Lang Leve de Liefde voor een late avond aflevering. Dit houdt misschien mensen tegen om mee te doen, aan de andere kant zijn er nu ook mensen die voordelen zien. Als je van bil gaat wordt het niet eens uitgezonden.” Wij zijn wel in voor een extended version hoor!