afmetingen femfem 5

Kijktip: vanaf vandaag is De Bachelorette op Videoland te zien

Love & Life02 feb 2023, 10:43 doorDominique Evers
We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar nu is het moment daar. Vanaf vandaag is het datingprogramma De Bachelorette op Videoland te zien. We kunnen Sylvia Geersen gaan volgen met haar zoektocht naar de liefde. Enne, wie zit daar nou niet op te wachten?
afmetingen femfem 5
Bron: Videoland

De Bachelorette

Dit jaar staat het programma in teken van Sylvia Geersen. En we hebben niet alleen een nieuwe kandidaat die op zoek gaat naar de liefde. Nee, we hebben ook een nieuwe presentatrice. Monica Geuze heeft het stokje van Rick Brandsteder overgenomen en gaat Sylvia bijstaan in haar zoektocht. In Zuid-Afrika gaan zeventien mannen proberen om het hart van Sylvia te veroveren. Dit is natuurlijk een droom setting. Door middel van de iconische rozenceremonie valt er elke week één man af. Wie blijft over en verovert het hart van ons topmodel?

Nieuw avontuur

Topmodel Sylvia vertelde onlangs aan de Telegraaf dat dit voor haar een heel nieuw avontuur is. “Alleen al om echt op date te gaan, haha. Dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. En dan doe ik het nu ook nog met een camera erbij”, vertelt ze. De 36-jarige brunette laat weten dat ze klaar is om te settelen alleen dat ze hier zelf nog geen man voor heeft gevonden. Dus toen het programma op haar pad kwam leek haar dit een leuke uitdaging en heeft ze deze met beide armen aangenomen.

Vanaf vandaag

De eerste aflevering van het datingprogramma zou eigenlijk te zien zijn op 14 februari zoals dat ook was in het seizoen met Thomas van de Vlugt. Lekker toepasselijke datum natuurlijk. Videoland doet het dit jaar toch anders want vanaf vandaag, donderdag 2 februari is het gloednieuwe seizoen te zien op de streamingdienst.
Hoewel het een verrassing hoort te zijn met wie Sylvia gaat eindigen, heeft ze dit misschien per ongeluk al verklapt . Maarre, dat weerhoudt ons niet van kijken natuurlijk. Wij ploffen straks op de bank met een zak chips en Videoland aan. Zo-veel-zin-in!