verborgen fotoalbum

Man krijgt schrik van zijn leven na zien van verborgen fotoalbum van vriendin

Love & Life11 apr , 20:00 doorRomy Nouwen
Het zal je maar gebeuren. Nietsvermoedend scroll je op de tablet of laptop van je partner, en ineens vind je een verborgen fotoalbum waar je enorm van schrikt. Het overkwam deze man en hij doet zijn heftige verhaal op Reddit.
verborgen fotoalbum
Bron: Unsplash

Soulmate gevonden

Ga er maar voor zitten want het is een heftig verhaal . “Ik vond een verborgen fotoalbum van mijn vrouw en ik kreeg de schrik van mijn leven”, vertelt de man. De 36-jarige dacht al die tijd dat hij zijn soulmate had gevonden. Eerdere relaties in zijn leven waren minder succesvol. Zo had hij in zijn vorige relatie veel last van toxic gedrag van zijn ex-vriendin, hij had dan ook lang de tijd nodig hier overheen te komen. Nadat de relatie ten einde kwam, verbrak de man meteen al het contact en besloot hij haar te blokkeren op alle sociale media. Alleen zó kon hij het achter zich laten.
Hij was daarom ontzettend blij dat hij bij zijn huidige vriendin meteen een goed gevoel had. Hij dacht zijn soulmate voor de rest van zijn leven gevonden te hebben. De twee waren dolgelukkig met elkaar. "Ik viel absoluut als een blok voor haar. Ze had alles waar ik naar op zoek was in een vrouw ." En natuurlijk, van het één kwam het ander. Het stel ging samenwonen en kreeg een dochter. "Ik vind het geweldig om vader te zijn, het is droom die uitkomt. Ik heb nu eindelijk een gelukkig leven met dé perfecte vrouw", vertelt de man.

Verborgen fotoalbum

Toch kwam de man er al snel achter dat zijn 'perfecte relatie' eigenlijk niet meer was dan een nachtmerrie. Geen enkele relatie is perfect, maar wat deze man overkwam wensen we niemand toe. Op een vrije middag pakte de man de tablet van zijn vriendin om wat belastingzaken te checken. In principe zijn de twee namelijk altijd erg open en lenen ze zonder probleem hun apparaten aan elkaar uit. Tot zijn schrik stuit de man op een fotoalbum met wel hele rare inhoud.
Op de tablet stond namelijk een map, genaamd XX. In de map stonden maar liefst 348 foto's van zijn ex-vrouw. De man scrolt door de map en ziet de gekste dingen voorbij komen. Zo heeft de vrouw het complete social media-profiel van zijn ex leeggehaald, maar dat niet alleen. Ze had ook een jaarboek met foto's van de middelbare school, en familiefoto's weten te bemachtigen. Blijkbaar was zijn vrouw al begonnen met het verzamelen van foto's van zijn ex, vlak nadat hun relatie officieel werd.

Confrontatie

De man was zo ontzettend geschrokken van het fotoalbum. Er vielen allerlei puzzelstukjes op hun plek. Hij bedenkt zich namelijk dat zijn vriendin de afgelopen jaren wel heel veel is gaan lijken op zijn ex-vriendin. Ze is dezelfde kledingstukken gaan dragen, en heeft ook hetzelfde kapsel genomen.
De man is onwijs in de war van wat hij gezien heeft en weet nog niet goed wat hij ermee moet. Hij voelt zich voorgelogen en wil het liefst zo snel mogelijk de confrontatie aangaan met zijn vriendin. Op Reddit laat hij weten dat hij nog geen idee heeft hoe hij dit het beste kan doen. Het liefst verdwijnt hij met zijn dochter en laat hij alle foto's geprint achter op tafel.
Wat zou jij doen als je zo'n verborgen fotoalbum zou vinden? De confrontatie aangaan of laten gaan? En wat denk je dat deze man moet doen?