vita cleo

Vita Cleo Boers is bevallen van zoontje: 'We zijn intens gelukkig'

Love & Life01 jun 2023, 13:19 doorAnne Dijkstra
Fans hielden al weken Vita haar Instagram in de gaten, maar vandaag deelde ze dan toch eindelijk het nieuws! De influencer is op 22 mei 2023 bevallen van haar zoontje Louis Frank Lucas. Onder de té schattige foto van de pas geboren baby op Instagram schreef ze: "We zijn intens gelukkig met z’n drieën." Zo lief!
vita cleo
Bron: @vita.cleo

Vita Cleo Boers

Op 14 november 2022 maakte Vita op Instagram het nieuws bekend dat ze zwanger was. Ze was net verhuisd samen met haar vriend Roderick, dus een baby er bij kwam écht perfect uit. "Ik kan het nog steeds niet geloven, maar IK BEN ZWANGER", schreef ze onder de bekendmaking-post. "Mijn allergrootste droom is uitgekomen om samen met de liefde van mijn leven dit magische hoofdstuk te beginnen", aldus Vita

Bevallen van een zoontje

Nu, negen maanden later, is Vita dus eindelijk bevallen van haar zoontje Louis Frank Lucas. Hij is geboren op zijn uitgerekende datum, 22 mei 2023 om 08:03 uur. Dit laat Vita weten onder een té schattige foto van haar pas geboren baby, wij smelten echt! En ook Vita en haar vriend Roderick zitten he-le-maal op een roze wolk. "We zijn intens gelukkig met z’n drieën", schrijft ze onder de post.

Reacties

De reacties van het bericht stroomt natuurlijk gelijk vol met felicitaties. Zo reageert haar zus Elise Boers met: "Jaaa hij is zo lief en mooi! Zo trots op je! You did it." Ook Chantal Janzen, Joey Jaq en Iris Enthoven feliciteren de nieuwe ouders met hun kleine wondertje.