vriend van noa vahle

Zien: zo ziet de vriend van Noa Vahle eruit

Love & Life19 mrt 2023, 16:45 doorRomy Nouwen
Noa Vahle is inmiddels haast al niet meer weg te denken van de televisie, want ze heeft zichzelf compleet in de schijnwerpers gezet. Buiten het feit dat ze haar carrière aardig onder controle heeft, gaat het privé ook best wel voor de wind. Ze vond namelijk zo'n acht maanden geleden haar prins op het witte paard en is helemaal gelukkig met deze man. Wij laten je zien hoe deze knapperd eruit ziet, want stiekem willen we dat allemaal wel weten, toch? Lees snel en bekijk de mega schattige kiekjes van de vriend van Noa Vahle.

Waar kun je Noa Vahle van kennen?

Noa Vahle kun je kennen als dochter van Linda de Mol, maar dat is zeker niet het belangrijkste. Ze heeft zichzelf inmiddels helemaal op de kaart gezet en bouwt langzaamaan haar eigen televisiecarrière op. De 23-jarige begon als junior producer bij BNN VARA, maar heeft zich inmiddels al veel hogerop gewerkt. Oké vooruit, ze kreeg het laatste zetje van familielid John de Mol in het bekende programma HLF8, maar dankzij de sportrubriek die ze zélf creëerde, heeft ze nú het een en ander bereikt. Zo is ze inmiddels verslaggeefster bij Veronica en mocht ze zelfs verslag geven tijdens het afgelopen WK in Qatar. En dat allemaal op deze leeftijd!
Al met al weet Noa Vahle dus genoeg centjes binnen te harken met deze werkzaamheden. Ze timmert nu al behoorlijk aan de weg als het gaat om haar televisiecarrière. Iets zegt ons dat dit pas het begin is! Ze kan zich dan ook een behoorlijk mooi appartement veroorloven – met een beetje hulp van moeder Linda de Mol. Wil je daar tussendoor nog even binnenkijken? Dat kan hier waar we uitgebreid laten zien hoe deze jonge blondine woont.

Zó ziet de vriend van Noa Vahle eruit

Ze heeft haar zaakjes dus behoorlijk op orde met een leuke baan en een prachtig huisje. Maar goed, dat huisje boompje beestje alleen is natuurlijk niet zo gezellig. Sinds acht maanden heeft Noa dan ook het plaatje nog completer gemaakt. Ze liep namelijk haar liefde tegen het lijf en is sindsdien erg blij met hem aan haar zijde. Zo schrijft ze onder haar eerste Instagramfoto mét deze knapperd: 'And then there was you ?'. Cute!
Hoewel ze zelf maar weinig deelt over haar
is er wel het één en ander bekend over deze man. De beste man heet Tim de Wild en beweegt zich net als Noa het liefst lekker in de televisiewereld. Zo heeft hij grote ambitie en is hij bezig zijn eigen bedrijf als televisieproducer op te zetten. Hij werkt dus, in tegenstelling tot Noa die met haar gezicht op de buis verschijnt, liever achter de schermen. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Wie weet vormen ze ooit een dreamteam
op deze manier! In ieder geval past de vriend van Noa Vahle dus helemaal perfect in huize de Mol
, waar televisie natuurlijk centraal staat. Hieronder zie je het prachtige stel samen stralen op foto's.