schermafbeelding 2021 12 13 om 143938

Dit is de bloedmooie vriendin van Max Verstappen

Love & Life02 okt 2022, 17:00 doorRomy Nouwen
Max Verstappen heeft niet alleen veel succes op het circuit, maar ook in de liefde. We maken daarom graag kennis met deze bloedmooie vriendin van Max Verstappen.

De vriendin van Max Verstappen

Verstappen is dus niet alleen succesvol in de auto. Hij heeft namelijk ook op het gebied van de liefde het geluk aan zijn zijde. Cupido schoot al meerdere keren raak, maar toch hield het niet vaak stand. Hopelijk wordt hij met zijn huidige vriendin Kelly Piquet wel gelukkig oud, want dat is er zeker eentje die hij niet kwijt zou willen.

Maak kennis met Kelly Piquet

Uiteraard is de vriendin van Max Verstappen er dus niet zomaar eentje. Hij weet wel waar hij voor gaat. Deze Kelly Piquet is namelijk dochter van racelegende Nelson Piquet. Een Braziliaanse autocoureur die je misschien kent als je een groot fan bent van de Formule 1. Hij werd maar liefst drie keer wereldkampioen in de jaren 90. Het zou ons niets verbazen als hij zijn tips&tricks stiekem heeft ingefluisterd tijdens een familie-etentje.
Dat Kelly Piquet Max Verstappen aan de haak heeft weten te slaan, is overigens geen verrassing. Haar type blijkt zich namelijk vaker te vertonen rondom de Formule 1. Eerder had ze ook al een relatie met coureur Daniil Kvjat. Piquet kreeg ook haar eerste kindje met deze Rus. Inmiddels nam ze afscheid van Kvjat en richt ze nu haar pijlen al een tijdje op Max Verstappen.

Bezig bijtje

De 33-jarige Kelly is overigens om door een ringetje te halen. Naast haar werkzaamheden als columnist en blogger, is ze namelijk ook model. Daar is geen twijfel over mogelijk.