viral tiktok date leven faalt

Vrouw gaat viraal nadat ze huilend vertelt over hoe dates keer op keer falen

Love & Life29 jun , 10:00 doorRomy Nouwen
De 29-jarige Anya barst na een avondje uit in tranen uit. Ze had wederom een vervelende avond achter de rug. Ze was namelijk wéér geen leuke man tegen gekomen. En dat terwijl ze zo hard op zoek is naar de liefde. Ze besluit haar verhaal te delen op TikTok en gaat vervolgens in no-time viraal.

Viraal op TikTok

TikTokker Anyahaas plaatste onlangs een TikTok en ging binnen een dag compleet viraal. Iets wat ze totaal niet zag aankomen, omdat ze eerder nooit viraal ging met haar korte video's. Toch leek haar verhaal aan te grijpen. In de video deelt ze namelijk haar struggles op liefdesgebied. Het lukt haar maar niet om haar prins op het witte paard te vinden en wordt er in de video heel verdrietig om. En blijkbaar is het ontzettend herkenbaar voor andere vrouwen.

Daten wordt lastiger

Anya is zéker niet de enige die steeds meer last heeft van de veranderende situatie rondom het daten. Zelf vertelt ze in de TikTok dat ze enorm struggelt met de verschillende opties nu ze wat ouder is. Vroeger was het voor haar gevoel veel gemakkelijker om nieuwe mensen te leren kennen. In de weekenden ging ze op stap en om de haverklap ontmoette ze een nieuwe man, waarmee ze kon daten. Nu lukt dat haar niet meer op die manier. Sowieso voelt ze zich minder op haar gemak, omdat de uitgaansgelegenheden veel drukker zijn. Ook komt ze nog maar weinig mensen tegen van haar leeftijd, wat het lastig maakt.
Ook de datingapps lijken geen oplossing te bieden. Sterker nog: voor veel vrouwen is het een vreselijke omgeving. Er gebeuren de meest bizarre dingen wanneer je eindelijk een match te pakken hebt. Denk bijvoorbeeld aan iemand die eigenlijk niet single is, of iemand die op het laatste moment opbiecht voor een open relatie te willen gaan. Veel mensen lijken helemaal niet serieus te zijn op datingapps, wat het lastig maakt om echt een partner te vinden via die weg. Het vergt veel tijd én energie, waardoor vrouwen na een tijdje al snel de handdoek in de ring gooien. 

Hoop niet opgeven

Hoewel het in de video van Anya lijkt alsof ze in zak en as zit, is het in werkelijkheid gelukkig anders. Anya had op het moment van het maken van deze video even een klein dieptepunt te pakken, maar geeft de hoop zeker niet op. Ze wacht toch op het moment dat ze niet langer alleen met haar kat op de bank hoeft te zitten op vrijdagavond. Hoewel ze geen flauw idee heeft hoe lang het gaat duren, is ze er vrij positief over. Het gaat haar zéker een keer lukken, denkt ze. Haar nieuwste tactiek? Flirten met mannen die ze in haar échte leven tegenkomt. Zo hoopt ze eindelijk een keertje op te vallen.