fem fem 9 2

Wat is 'boyfriend air' nou eigenlijk? En waarom hebben we er last van?

Love & Life24 mei 2023, 12:48 doorAngela Badstuber
Voel jij je ook zo vies nadat je met je lover bent geweest? Dan kan 'boyfriend air' de reden zijn dat jij je zo voelt. Deze theorie gaat heel TikTok over, maarre, wat is het nou eigenlijk? Wij zochten het even voor je uit.
fem fem 9 2
Bron: To All The Boys I've Loved Before

Wat is boyfriend air?

De term 'boyfriend air' gaat momenteel viraal op TikTok. Je hebt geluk als je dit niet herkent, maar de meesten herkennen het wel. Als je een logeerpartij met je lover hebt gehad, voel je je vast vies en heb je last van een doffe huid. En waarschijnlijk heb je ook een extra puistje hier en daar gekregen. Dat kan komen door boyfriend air.
De oorzaak hiervan is dat je steeds dichterbij elkaar komt en elkaar aanraakt. Maar het kan ook komen door handdoeken en beddengoed. De hygiëne van je lover is waarschijnlijk net wat anders. Meerdere mensen hebben er last van en daarom wordt er op TikTok veel over gesproken. TikTokker @taylordonoghuee deelt haar ervaring over boyfriend air.
We hadden het al verwacht, maar uit de reacties blijkt dat meerdere mensen hier last van hebben. "Dit is zo waar" en "Dit is 100% een ding", klinkt het in de comments.

Hoe kom je er van af?

Als je dit herkent, wil je er waarschijnlijk zo snel mogelijk van afkomen. Maar hoe doe je dat? Hoewel we niet precies weten wat het probleem is bij je lover thuis, kunnen deze tips je wellicht helpen. Breng bijvoorbeeld even een maskertje aan voordat je naar 'm toegaat of zorg er voor dat je alvast je skincare routine hebt gedaan. Mocht je bij hem slapen, zorg er dan in ieder geval voor dat je je eigen spullen mee hebt. Zo raakt je huid niet in de war als je opeens andere spullen gebruikt.
Als je je echt zorgen maakt over zijn hygiëne, dan kan je vragen of hij even zijn lakens verschoond. Maar hoe vervelend het ook is dat je je slecht kan voelen nadat je met je lover bent geweest, hij hoort je altijd leuk te vinden! En na wat quality-time te hebben gehad met elkaar, is het het wel waard om er even niet op je best uit te zien.