paracetamol 1

Een wild partijtje initiëren: zo zien mannen en vrouwen dit het liefst

Love & Life24 dec 2023, 20:25 doorAurora Ferrari
Een avontuur in de slaapkamer initiëren: tja, hoe doe je dat nu eigenlijk? Hoe maak je duidelijk aan je partner dat je zin hebt om een potje tekeer te gaan? En hoe doe je dat op een opwindende manier? Geloof het of niet, maar mannen en vrouwen zien dat heel anders. Beide geslachten hebben hierbij een voorkeur en wij vertellen je daar uiteraard alles over.
paracetamol 1

Het verschil tussen man en vrouw

"Mannen komen van mars, vrouwen komen van venus", misschien ken je deze zin wel, maar laten we er heel eerlijk over zijn, auteur John Gray heeft daar niets aan gelogen. Hoewel jij en je partner elkaar misschien als geen ander begrijpen en elkaar voelen als één persoon, is dat negen van de tien keer dikke onzin en weten jullie beiden wel beter. Mannen en vrouwen verschillen enorm van elkaar, of je het nu wil of niet. We denken anders, voelen anders en willen anders, zo ook in het initiëren van een partijtje onder de lakens. Oelala!
Want ja, wat vindt onze partner nu eigenlijk het leukst en fijnst? Is hij of zij eerder fan van fysiek contact of eerder van een romantisch gebaar, vervolgd met een overheerlijk steamy partijtje? Ha! Geen zorgen, je brandende vragen zullen nu eindelijk beantwoord worden. Dit is het verschil tussen mannen en vrouwen, in het initiëren van een wild partijtje.

Onderzoek wijst uit

Zoals tijdens meerdere onderzoeken, heeft Lovehoney weer schokkende ontdekkingen gedaan: wat is het verschil tussen mannen en vrouwen in het initiëren van een avontuurtje in de slaapkamer? Zo'n 1500 volwassenen, waaronder mannen en vrouwen , werden hiervoor geïnterviewd. De uitkomst? Zet je schrap, want dit wordt heel wat informatie. Volgens onderzoek is er uitgekomen dat 52% van de mannen, van directe communicatie houdt. Dat is de hoogste percentage, wat het dus ook de winnaar maakt. Wat betekent dat? Mannen houden er simpelweg van wanneer je hun vertelt dat je zin hebt. Duidelijkheid vindt een man opwindend en als je het hem in zijn oor gaat fluisteren, zal hij al helemaal gek worden. Vrouwen daarentegen, zijn daar een stuk minder fan van. Maar 36% van de vrouwen, vinden dit namelijk leuk. Oei!
Vrouwen vinden namelijk fysiek contact en romantische gebaren, een stuk leuker. Ze voelen zich daarbij meer geliefd en misschien ook wel een stuk minder gebruikt. Het liefst wordt hun avontuurtje in de slaapkamer, door de partner op deze manier geïnitieerd. Fysiek contact vindt de man ook fijn, zo'n 50% is het daar mee eens. Van romantische gebaren, daar worden mannen iets minder wild van. Maar 46% wil op deze manier dat het vuurwerk tussen de lakens begint.
Bij non-verbale communicatie, ligt het bij beide geslachten net even wat anders. Zo vindt 33% van de mannen het wel leuk om op deze manier het avontuurtje te initiëren. En de vrouwen? Die vinden het nóg leuker, namelijk 47%. Wat best verrassend is, want bij non-verbale communicatie moet je het volgende voorstellen: een knipoog, lip bijten, beweging met de tong en een kom-hier-beweging met de vinger. Tja, vrouwen worden dan wat meer opgewonden dan mannen, blijkt uit onderzoek.
Wat vrijwel gelijk loopt tussen beide geslachten, is het wederzijds initiatief. 40% van de mannen wil op deze manier een partijtje initiëren en zo 41% van de vrouwen, ook. We geven ze ook groot gelijk: niets is leuker dan samen je best doen om een stomend, lekker en opwindend partijtje te initiëren. Waarom moet het maar van één kant komen, wanneer je het ook samen kan doen? Een stuk romantischer ook! Wat een stuk minder romantisch is, is dat door via je telefoon te doen. En daar zijn het de kandidaten mee eens. 33% van de mannen vindt het initiëren van een intiem moment leuk en 22% van de vrouwen, ook. Vergeleken met andere manieren, is deze wel de minst geliefde. Dat is ook lang niet gek. Waar houd jij meer van? Wat is jouw ideale manier?