schoolmoeder

Yasmine (34): "Ik ben eigenlijk verliefd op een moeder van het schoolplein"

Love & Life29 jun , 18:00 doorRomy Nouwen
Yasmine (34) heeft het normaal niet zo naar haar zin op het schoolplein, maar nu zit dat wel anders. Ze viel namelijk als een blok voor een andere schoolmoeder. Ze doet haar verhaal.

Kind van school halen

De 34-jarige Yasmine haalt iedere dag haar dochtertje van het schoolplein op. Daar stond ze voorheen niet zo om te springen, maar daar is verandering in gekomen. Nu gaat ze met alle liefde op het chaotische schoolplein staan om haar dochtertje op te wachten. Sinds een aantal weken is ze namelijk hopeloos verliefd geworden op een andere moeder op het schoolplein.

Eerste ontmoeting

Een aantal weken geleden stond Yasmine op het schoolplein om haar dochter op te halen. Terwijl ze wachtte tussen alle opa's, oma's, vaders en moeders gebeurde er iets heel onhandigs. Haar telefoon ging, en dus moest ze zoeken tussen al haar spullen. In een opwelling liet ze per ongeluk haar tas uit haar handen vullen en alle spullen vallen eruit. Terwijl ze bukte om de spullen op te rapen, schiet een andere moeder haar te hulp. 'Niet zo handig hè', zei de andere moeder meteen op een lacherige toon.
Op dat moment keek Yasmine lachend op en valt ze vrijwel meteen als een blok voor de vrouw haar. Haar mooie bruine ogen én vrolijke krullen maken veel indruk. Ze voelde meteen een spanning tussen haar en de vrouw. Zelfs de eerste kriebeltjes begonnen al te komen. Yasmine probeerde vervolgens uit te leggen wat er was gebeurd, maar de kans kreeg ze niet. Haar dochter stond al voor haar neus en het was tijd om weer naar huis te gaan.

Spanning 

De afgelopen weken keek Yasmine steeds uit naar de momenten dat ze de schoolmoeder weer zou zien. Iedere dag zorgt ze ervoor dat ze goed verzorgd het schoolplein oploopt, in de hoop zo indruk te maken. Inmiddels hebben de twee al een aantal keer gekletst, maar Yasmine vond het lastig te peilen en vraagt zich af of de gevoelens wel wederzijds zijn. De kriebels die Yasmine voelt schaalt ze inmiddels wel echt onder verliefdheid.

Eerste afspraak

Toch lijkt het erop dat Yasmine niet de enige is met deze gevoelens. Afgelopen week spraken de twee elkaar opnieuw, en beaamde de schoolmoeder dat ze stiekem had opgezocht wat Yasmine doet voor haar werk. Yasmine heeft een eigen bedrijf, waardoor alles gemakkelijk terug te vinden is. De vrouwen kletsden even met elkaar en voor ze het wisten was de eerste afspraak gemaakt. En wát voor afspraak.
Yasmine had de schoolmoeder bij haar thuis uitgenodigd en nog voordat ze de woonkamer in kwamen, was de eerste zoen een feit. Enne, het bleef niet bij alleen zoenen. De twee vonden elkaar ook in de slaapkamer. Romantisch!