whatsapp image 2023 01 26 at 103358

Yvonne Coldeweijer deelt fragment van shocking telefoongesprek met Jaimie Vaes

Love & Life26 jan 2023, 10:38 doorDominique Evers
Het ex-koppel Jaimie Vaes en Lil Kleine kennen we tegenwoordig allemaal, er is namelijk heel wat rondom hun relatie gebeurd. Lil Kleine zou verdacht worden van zware mishandeling door dat er een filmpje was gelekt, maar nu blijkt dat Jaimie dat filmpje zelf heeft laten lekken.
whatsapp image 2023 01 26 at 103358

Toch geen 'zware mishandeling'

Lil Kleine aka Jorik Scholten werd verdacht van zware mishandeling op zijn ex-vriendin Jaimie. Er was vorig jaar namelijk een video gelekt van de beveiligingscamera's van het toen nog gezamenlijke huis aan de Prinsengracht in Amsterdam. Afgelopen maand was er veel gedoe rondom de rechtszaak van het ex-koppel. Gisteren werd duidelijk dat Jorik niet langer wordt verdacht van poging tot mishandeling. Volgens een woordvoerder van het OM gaat het nu om een 'gewone mishandeling'.

Yvonne Coldeweijer

Gisteravond kwam Yvonne met iets opmerkelijks naar buiten. Het blijkt dat Jaimie de roddelkoningin zelf heeft gebeld met de vraag of zij het desbetreffende filmpje wilde posten en dit gesprek heeft ze opgenomen. Yvonne mocht alleen niet zeggen dat dit bericht van Jaimie kwam. Gisteravond heeft Yvonne besloten om het fragment toch online te zetten omdat ze een aantal feiten recht wilde zetten. Jaimie heeft namelijk een verklaring afgelegd waarin ze zelf zegt dat haar hoofd niet tussen de deur zat, maar dat de media zelf dit beeld ervan heeft gemaakt.
De roddelkoningin plaatst het telefoongesprek op haar Instagram Stories. Hierin is te horen dat Jaimie duidelijk om hulp vraagt: "Ik heb de man zoveel kansen gegeven, maar hij wil het maar niet leren. Ik heb gezegd: nog één keer aanraken en dan is het klaar. Hij kan overal mee wegkomen, maar het is gewoon klaar", aldus Jaimie. Ook laat de ex-vriendin van Jorik weten dat ze ten einde raad is en dat dit voor haar de enige uitweg is uit deze toxic relatie.

De verklaring klopt niet

In het telefoongesprek zegt Jaimie dat het haar hoofd is wat tussen de autodeur zit en dit is gek, want in haar verklaring aan het OM zegt ze dat het niet haar hoofd is. En precies dit is de reden dat Yvonne het telefoongesprek online heeft gezet, ze vindt dit niet helemaal eerlijk. "In de geluidsopname kun je horen dat er bewust aan mij is verklaard dat haar hoofd tussen de deur heeft gezeten."
De roddelkoningin vraagt in het gesprek meerdere malen aan Jaimie of ze het zeker weet en of dit echt is wat ze wil, waarop Jaimie vervolgens antwoord: "Als ik dit nu niet doe, dan kom ik er echt nooit vanaf. Het ergste is nog, het wordt alleen maar erger. Hij heeft een heel album gemaakt, Ibiza Stories, maar alles over mijn rug. Ik ben op, ik ben klaar. Normaal had ik dit nooit gedaan. Hij pakt alles van me af. Ik moet het huis nu uit.”
knipsel18
Bron: @lifeofyvonne