zinnen die mannen willen horen in bed

10 zinnen die alle mannen willen horen in bed

Niet iedereen is van nature een pro in dirty talk, en dat hoeft gelukkig ook niet. Toch maakt het je bedavontuurtjes een stuk spannender. Als je het nog nooit geprobeerd hebt, kan het misschien wat spannend klinken. Daarom geven wij je 10 zinnen die een man wil horen in bed, gewoon ter inspiratie.

Wat kan je tegen een man zeggen in bed?

Over het algemeen zijn mannen niet vies van een beetje vieze praatjes. Misschien heb je al wel eens een steamy appje of een spannende foto naar je lover gestuurd, maar écht dirty praten kan je bedavontuurtjes een stuk spannender maken. Geen idee waar je moet beginnen? Wij geven je 4 tips.

1. Noem zijn naam

Er zijn haast geen dingen die een man liever hoort dan zijn eigen naam. Als je zijn naam tijdens de sessie noemt, maakt dit het een stuk persoonlijker en dus interessanter.

2. Vertel hem wat je fijn vindt

Dit is misschien wel de allerbelangrijkste tip. Niet alleen streel je zijn ego als hij iets goed doet, maar hij gaat ook hetgeen doen wat jij fijn vindt. Zo breng je jullie leven tussen de lakens naar een hoger level.

3. Hou het kort

Mannen hebben geen zin in een heel levensverhaal wanneer ze met je bezig zijn. Houd het dan ook zo kort mogelijk als je iets spannends tegen hem wilt zeggen - zo zorg je dat het niet afleidend is.

4. Bouw het op

Stel, jij en je partner hebben dit nog nooit geprobeerd, het kan dan wat onwennig zijn om meteen all out te gaan. Bouw het daarom rustig op. Begin bijvoorbeeld met een compliment naar je partner.

10 zinnen die alle mannen willen horen in bed

Ik vind het super opwindend als je [...]
Je bent zo aantrekkelijk als je [...]
Ik kan niet wachten om [...] te voelen
Ik wil dat je [...]
Ik ben zo [...]
Ik vind het fijn wanneer je [...]
Ik kan niet wachten tot [...]
Wat wil je met me doen?
Ik wil je [...] voelen