femfem 70

Moederziel alleen: zo lang blijf je nog vrijgezel volgens je sterrenbeeld

Love & Life03 jan , 20:45 doorAurora Ferrari
In de sterren staat heel veel over je wie je als persoon bent. En wat blijkt? Je sterrenbeeld kan je ook wat vertellen over je single status. Ben je single and ready to mingle: of toch niet? Zo lang blijf jij nog vrijgezel volgens je sterrenbeeld.
femfem 70
Bron: How To Be Single

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Afgelopen jaar was voor jou niet heel erg makkelijk, het vertrouwen is een beetje weg waardoor jij je niet durft te hechten. Je hebt een deuk in je zelfvertrouwen, maar je mag je daardoor niet laten weerhouden. Zodra je je helemaal openstelt ontstaat er misschien een mooi begin.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Oh Vissen , we weten dat je het liefst lekker wil settelen en nooit meer om hoeft te kijken, maar voor jou zit het er voorlopig nog niet in. Dit jaar in ieder geval nog niet, misschien dat er in 2024 wel een heel mooi iemand op je pad komt. Geef jezelf in de tussentijd wat tijd om jezelf te ontdekken en om erachter te komen waar je naar op zoek bent in de liefde, voor je het weet is het zo ver!

Ram (21 maart t/m 19 april)

Je wil het zo graag, misschien is dat de reden waarom het niet lukt, Ram. Het kan nog een tijdje duren voordat je je liefje ontmoet, want het gebeurt op een moment dat je het niet zal verwachten. Probeer je dus te focussen op andere dingen, je zal heus niet alleen achterblijven. Heb gewoon even geduld.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Goed nieuws voor jou, Stier : voor het einde van het jaar vind je nog iemand waar je dolverliefd op wordt. Misschien ken je diegene al of het is een heel nieuw persoon. In ieder geval, je zal het nieuwe jaar niet alleen in stappen. Pas wel op dat je niet té jaloers wordt, we weten dat je daar wel een handje van hebt. Niet handig in een relatie hé!

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Tweelingen, jij bent de laatste die zich zorgen moet maken over liefjes en scharrels. Wie wil jou niet? Je hoeft maar een stap naar buiten te zetten en alle ogen worden gericht op jou. Je kan iedereen krijgen die je maar wil, maar wees wel een beetje sceptisch. Ga niet meteen af op de eerste beste persoon die aardig is. Leer elkaar eerst kennen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Kreeft : je hebt alle ingrediënten om een perfecte partner te zijn. En dat ben je ook! Je bent lief en enorm fantasierijk in bed. Een echt maatje ook, maak je dus geen zorgen. Binnen nu en een half jaar zal jij niet meer alleen op de bank ploffen. Enne, dat ene speeltje in je nachtkastje zal je een stuk minder vaak aanraken!

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

We geven je één tip, Leeuw: blijf de komende tijd daten. Het is moeilijk om een partner te vinden die net zo ruimdenkend is als jij. Geef het dus tijd en blijf gewoon mensen leren kennen. Wie weet kan je in de tussentijd hele mooie vriendschappen opbouwen. Je prins op het witte paard komt écht wel!

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Valentijnsdag zal je niet alleen gaan vieren, Maagd . Rond de maand februari zal je namelijk iemand ontmoeten die door je verlegenheid weet te kijken. Het wordt een hele romantische maand voor je. O zo heerlijk!

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Je sterrenbeeld staat je dit keer een beetje in de weg. Ondanks dat je een hele romantische kant hebt, blijf je de komende tijd vrijgezel. Misschien ook wel even lekker, focus op andere dingen en steek eerst veel energie en aandacht in jezelf voordat je het bij iemand anders doet.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Je weet precies wat je wil, blijf dat lekker vasthouden. De mensen die jij wil, zullen zich daar aangetrokken tot voelen. Je bent een sensueel sterrenbeeld, laat dat flirterig karakter los want binnenkort ontmoet je je ware liefde.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

O wat ben je nu lang single Boogschutter, het is echt tijd dat er wat actie in je liefdesleven komt. Gelukkig hebben de sterren naar je geluisterd, want de eerstvolgende vakantie zal je niet alleen doorbrengen. Oeh!

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Je vindt ze allemaal leuk, maar ook weer niet. Je bent te kieskeurig waardoor je je niet genoeg open stelt voor de liefde. Stap een keer uit je comfortzone en geef het online daten een kans. Ja, even wat anders.